Simona Ionescu / Redactor Șef

Beyonce și Jay-Z, acuzați că îi controlează prin magie neagră pe cei din industria muzicală. „Vor să monetizeze și să traumatizeze”

Beyonce și Jay-Z, acuzați că îi controlează prin magie neagră pe cei din industria muzicală. „Vor să monetizeze și să traumatizeze”
Kanye West i-a acuzat pe Beyonce și Jay-Z că practică magia neagră și că succesul artistei se datorează faptului că apelează la vrăjitorie.

Vedeta spune că atât Beyonce cât și Jay-Z s-au folosit de magia neagră ca să-i controleze pe cei din industria muzicală. Comentariile controversate ale lui Kanye l-au făcut pe acesta să-și piardă statutul de miliardar în 2022, în ciuda succesului recent al vânzărilor Yeezy și al lansărilor muzicale.

De ce și-a tras Kanye West ciorapul peste față
Kanye West a suferit în ultimii ani mai multe căderi nervoase în public, urmate de declarații șocante. În imagine, Kanye tocmai mărturisise publicului faptul că regretă că i-a spus lui Kim Kardashian să avorteze, atunci când aceasta o purta în pântece pe fiica lor, North West.

Disputa dintre Kanye și Jay-Z escaladează de la colaborarea muzicală la dispute legale, implicând probleme cu familiile lor și cu serviciul de streaming Tidal. Kanye West a făcut o mulțime de comentarii controversate și acuzații nebunești de-a lungul anilor, ceea ce a dus la pierderea statutului său de miliardar.

A făcut parte din „Clubul miliardarilor”

Înainte de divorțul de Kim Kardashian, Kanye West făcea parte din „Clubul miliardarilor”, dar valoarea sa netă s-a prăbușit în ultimii ani.

„Îl pot controla pe Shaq, îl pot controla pe Charles Barkley, îl pot controla pe LeBron James, îi pot controla pe Jay-Z și Beyonce, dar nu mă pot controla pe mine. Nu există nume pe care să nu-l numesc.

„Aici, la Hollywood, o mulțime de oameni dispar”

Mama mea (Donda West) a fost sacrificată. Michael Jordan, ce-i cu el? Tatăl lui, nu-i așa? Bill Cosby, fiul său, nu-i așa? Dr. Dre, fiul său. Aici, la Hollywood, o mulțime de oameni dispar. Vor să monetizeze și să traumatizeze.

Și Dumnezeu mă iubește. Ei mă lovesc: brandurile GAP, Adidas(…) Nu am omorât pe nimeni, nu-i așa? Eu sunt ***** care nu a ucis pe nimeni, nu-i așa? Dar asta înseamnă că aș putea să spun ce vreau și să nu merg la închisoare”, a declarat acesta cu ceva timp în urmă.

Kanye și Jay-Z au trecut de la colaborare la ură

Beyonce și Jay-z, acuzați că se ocupă cu vrăjitoria

Kanye și Jay-Z au fost colaboratori muzicali timp de mulți ani, inclusiv pe albumul iconic al lui Jay-Z, „The Blueprint”, în 2001. Abilitățile de producție și stilul inovator ale lui Kanye s-au îmbinat perfect cu măiestria lirică a lui Jay-Z, catapultându-i pe ambii artiști spre noi culmi ale succesului.

Cu toate acestea, fisuri în relația lor au început să apară public în 2011, când Jay-Z și Kanye au lansat albumul comun „Watch the Throne”. Disputa dintre cei doi a escaladat în 2016, când Kanye l-a criticat public pe Jay-Z în timpul unui concert, exprimându-și nemulțumirile legate de relația lor tensionată și de problemele cu familiile lor. Ruptura s-a adâncit în momentul în care Jay-Z a abordat diferențele dintre ei în albumul său „4:44”, cu versuri care sugerau trădarea și dezamăgirea.

Dispute juridice

Foștii prieteni au fost implicați într-o dispută juridică atunci când Kanye a încercat să părăsească serviciul de streaming Tidal al lui Jay-Z. În plus, în trecut, soțiile lor Beyoncé și Kim Kardashian, au fost implicate în propria lor dispută, zvonurile privind fricțiunile dintre ele apărând de-a lungul anilor.

Pe vremea când formau un cuplu, Kim Kardashian și Kanye West au dus un adevărat război împotriva cuplului Beyonce – Jay Z.

Presupusa rivalitate dintre cele două femei datează de la începutul anilor 2010, alimentată de speculațiile tabloidelor și de concurența în industria de divertisment. Beyonce și Jay-Z nu au răspuns la afirmațiile lui Kanye potrivit cărora ar practica magia neagră, dar comentariile recent devenite virale atrag atenția multor fani după aproape două decenii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre