Simona Ionescu / Redactor Șef

Blestemul nu s-a rupt pentru Ileana Ciuculete și Cornel Galeș nici după moarte. La cimitir s-au întâmplat lucruri foarte triste

Blestemul nu s-a rupt pentru Ileana Ciuculete și Cornel Galeș nici după moarte. La cimitir s-au întâmplat lucruri foarte triste
În timp ce Cornel Galeș a fost uitat, fiii Ilenei Ciuculete vor s-o dezgroape pe artistă pentru a o strămuta la Craiova, anul viitor, atunci când se împlinesc 7 ani de la deces.

Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, a fost uitat de toată lumea. La trei ani de la deces, nimeni nu mai trece prin cimitir ca să îi aprindă o lumânare la căpătâi. Nici măcar fiica lui. Doar câteva persoane au fost prezent la pomenirea de trei ani care a avut loc pe data de 1 decembrie. Nașa lui și a Ilenei Ciuculete i-a făcut parastas.

Cornel Galeș a murit fulgerător pe 1 decembrie 2019, într-un cumplit accident rutier în Spania, la doi ani după moartea iubitei sale soții. A fost adus în țară și înmormântat alături de interpreta de muzică ușoară, cea care îi fusese soție mai bine de 20 de ani.

Doina Belu, nașa cuplului Galeș-Ciuculete a fost cea care a organizat parastasul în memoria bărbatului, dar la pomenire au participat câteva persoane.

Aceasta a spus că nimeni nu mai merge la mormântul lui Cornel, nici măcar fiica lui. Aceasta nu a dorit să se implice nici măcar în organizarea parastaselor.

„Și de ce m-am revoltat? Am fost și noi la cimitir să marcăm această comemorare. La cimitir nu mai vine nimeni, că el nu are pe nimeni. Are o fiică, dar fiica nu a vrut să se implice în nimic, le-a cedat și băieților (n. băieților Ilenei Ciuculete), băieții sunt unicii moștenitori”, a declarat Doina Belu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

 

 

Cornel Galeș a fost căsătorit cu Ileana Ciuculete, cântăreața de muzică populară care a murit în martie 2017, după o luptă cruntă cu boala nemiloasă, Hepatita C, la vârsta de 60 de ani. Coșmarul artistei a durat doar 6 zile și a început în mod ironic de Ziua Femeii, pe 8 martie.

„La șapte ani o strămutăm pe mămica la Craiova

În timp ce Cornel Galeș a fost uitat, fiii Ilenei Ciuculete vor s-o dezgroape pe artistă pentru a o strămuta la Craiova, anul viitor, atunci când se împlinesc 7 ani de la deces. Cu toate acestea, ei întâmpină o mare problemă. Băieții regretatei interprete de muzică populară nu mai au actele de la locul de veci al mamei lor.

„Actele ar fi trebuit să fie la Cornel. Încă din luna februarie a acestui an am fost cu avocata la Asociația Cimitirelor și Crematoriilor și am depus o cerere.

Fără actul acela, nu pot să le plătesc, acolo, taxa. Voiam să pot plăti taxa anuală, care cred că nu e plătită de când a murit Cornel Galeș, de vreo trei ani.

Pare incredibil, dar noi nu putem plăti, dacă nu avem actul acela doveditor. Am făcut cerere și ni s-a spus că se rezolvă până prin iunie. Nu s-a întâmplat acest lucru. În august, am sunat iar și a spus că nu se lucrează. Și iată cum trec anii și nu putem face nimic”, a declarat fiul cel mare al regretatei artiste, Mugurel Sfetcu, potrivit viva.ro.

„La șapte ani o strămutăm pe mămica la Craiova, că avem voie. Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile”, a mai spus fiul artistei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre