Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai uimitoare supraviețuire dintr-un accident de mașină. Top evenimente incredibile

Cea mai uimitoare supraviețuire dintr-un accident de mașină. Top evenimente incredibile
Unii oameni scapă ca printr-o minune din accidente de mașină, unele de-a dreptul terifiante. Există o explicație. Despre norocul victimelor care au scăpat cu viață, în cele ce urmează. Inclusiv imagini, care, atenție, vă pot afecta emoțional.

În parcarea unui Starbucks, o mașină răsturnată pe partea de sus a unei mașini parcate. Acoperișul mașinii de deasupra era spart, la fel ca și mașina de dedesubt. Aceasta este relatarea unui martor ocular de la teribilul incident. Și mare i-a fost mirarea când a văzut cum din mașini au ieșit oameni în viață, fără nicio zgârietură.

Dar pe locul unu rămâne acest bărbat care se află în mașina puternic contorsionată, dar …în viață, dovadă fiind imaginea de mai jos. Un accident incredibil, dar adevărat. Imaginile vorbesc de la sine.

Se numește Kaleb Whitby. El a supraviețuit unui accident major, dar a ieșit din mașină cu răni superficiale, minore. Era prins ca între două felii de pâine dar era conștient și putea vorbi cu specialiștii care au venit la fața locului pentru descarcerare.

Bărbatul captiv între fiarele mașinii a povestit, ulterior, cum se simțea și anume că era o presiune asupra lui și doar atât. A scăpat ca printr-o minune. Nici măcar salvatorii nu își pot explica din punct de vedere științific fenomenul supraviețuirii în astfel de caz, extrem, la limia între viață și moarte.

Și un alt caz. O persoană se afla într-un autobuz școlar plin. Doar că era singurul care stătea pe scaunul său și se afla în mijloc. Toți ceilalți erau câte doi pe un loc. Șoferul autobuzului școlar a pierdut controlul autobuzului și a intrat în șanț. În acel șanț era un gard cu verigă de lanț. După ce a lovit gardul, șina de sus a intrat prin fereastra din față, trecând prin autobuz, pe mijlocul rândului de scaune, ratând pe toată lumea, cu excepția tipului care stătea în mijlocul scaunului său. Țeava i-a pătruns în piept, prin osul toracic, ratându-i plămânii și inima, și ieșind prin spate. Și pentru că a trecut direct prin el, sângerarea din jurul țevii a fost minimă.

Echipajele de urgență au tăiat țeava pe o lungime de aproximativ 30 de centimetri de o parte și de alta a lui, iar el s-a ridicat și a coborât din autobuz. Au reușit să îndepărteze chirurgical conducta rămasă, să facă reparațiile interne necesare și să îl trimită la spital. Nu se știe sigur cât timp a stat în unitatea medicală. Văzându-l coborând din autobuz a fost foarte înfiorător. Dar, a supraviețuit, a relatat un om care a văzut cu proprii ochi întreaga întâmplare, demnă de filmele horror.

Și exemplele pot continua. Unul dintre ele a fost redat chiar zilele trecute de Rețete și Vedete cum un taxi a fost tăiat în două bucăți de către un avion, iar din mașină toți ocupanții au ieșit în viață, fără a avea nici cea mai mică rană.

Singura explicație plauzibilă nu este de domeniul științei ci al parapsihologiei spirituale. Lidia Popa, specialist în domeniu, ne-a spus că îngerii sunt cei care au grijă de viața noastră de la naștere și până la ultima suflare. Ei cu aripile lor, invizibile pentru noi, acoperă corpul oamenilor aflați în pericol. iar aceasta este doar o explicație, pentru că mai sunt și altele, precum dorința fiecărui om în parte (sufletul alege când se naște și când moare), destinul sau karma.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre