Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebră clarvăzătoare, predicții despre Israel. „Acesta este singurul element care ar declanșa războiul mondial”

Celebră clarvăzătoare, predicții despre Israel. „Acesta este singurul element care ar declanșa războiul mondial”
Situația cutremurătoare din Israel a zguduit întregul continent, iar cifrele sunt cutremurătoare, depășind 1600 de morți. Să ducă această nenorocire la apariția celui de-al Treilea Război Mondial? Iată ce spune Carmen Harra.

Israelul este în a patra zi de război, iar ofensiva asupra Hamas din Fâșia Gaza „abia a început”. Iată ce dezvăluiri uimitoare face Carmen Harra despre conflictul sângeros.

Oamenii din întreaga lume sunt speriați de faptul că e posibil ca situația din Israel să escaladeze, iar Carmen Harra le-a spus fanilor de pe contul de socializare ce se va întâmpla cu omenirea în viitorul apropiat. Potrivit clarvăzătoarei, există șanse ca războiul să se termine curând. Dacă însă, vom intra în anul 2024 și acest lucru nu a avut loc, ne putem aștepta la un război mondial de proporții.

„Israelul va avea ajutoare din partea Americii, Turciei, dar asta nu duce la al treilea Război Mondial”

„Eu cred că acest conflict se va atenua, poate o să dureze o săptămână, două, nu știu exact, dar nu va dura mult, se va aplana conflictul. Israelul va ataca, la rândul lui, va avea ajutoare din partea Americii, Turciei, deci să nu vă fie frică, nu asta duce la al treilea Război Mondial. Problema este că toate războaiele mondiale au început sub cifra 5. Asta este cifra războiului, divinitatea ne avertizează și vorbește sub o cifră, care ne spune ce se va întâmpla.

Carmen Harra spune ce îi așteaptă pe locuitorii Israelului

Există pericolul declanșării unui război cum n-a mai fost

Dacă intrăm în 2024 sub influența acestui război, atunci un război mondial de proporții cum n-a cunoscut omenirea niciodată se va declanșa, pericolul există, doar că altele vor fi circumstanțele. Dar eu văd că acest conflict se aplanează, eu folosesc niște calcule care ne arată cât de periculos este momentul”, spune Carmen Harra, pe rețelele de socializare.

Printre cei uciși se află și un român

Situația e foarte gravă în Israel, iar până în acest moment, au fost uciși peste 1600 de persoane. În timp ce Israelul atacă Fâșia Gaza, Hamas-ul a amenințat că va ucide isralienii pe care i-a luat captivi. Printre cei care și-au pierdut viața în Israel se află și un român, cu dublă cetățenie. Potrivit Afacerilor Externe de la București, e vorba de un soldat care activa în Forțele Armate ale Israelului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre