Simona Ionescu / Redactor Șef

Codruța Filip nu poate renunța nici în ruptul capului la acest obicei ciudat. „Dacă nu o fac, visez noaptea…”

Codruța Filip nu poate renunța nici în ruptul capului la acest obicei ciudat. „Dacă nu o fac, visez noaptea…”
Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, simpatica Codruța Filip, soția cântărețului Valentin Sanfira a vorbit despre lucrurile pe care nu le știe nimeni din viața ei.

Codruța Filip e pe val în ultima perioadă, iar aparițiile sale tot mai dese de pe sticlă stârnesc interesul publicului. Ce nu s-a știut până acum despre ea.

Codruța Filip nu poate renunța nici în ruptul capului la acest obicei ciudat. „Dacă nu o fac, visez noaptea…”

Nu e doar o cântăreață căutată și apreciată, ci și o femeie cu o carieră demnă de invidiat. Codruța Filip a urmat Facultatea de Drept, este consilier al vicepreședintelui Curții de Conturi și strălucește oriunde apare. Recent, ea a vorbit despre câteva dintre ciudățeniile pe care le are și de care nu poate scăpa.

Invitată în emisiunea lui Măruță, blonda a mărturisit că dacă atinge un obiect odată, trebuia să o mai facă încă de două ori, altfel nu are liniște și începe să viseze noaptea. De asemenea, ea le-a smuls zâmbetul telespectatorilor când a povestit și ce face atunci când îi trece prin față o pisică neagră.

@video.clipuri1

#codrutafilip #lamaruta #protvromania #fy #2022 #videoclipuri1 #bucuresti

♬ original sound – videoclipuri1

„Sunt ciudată. Cine nu are ciudățeniile lui?”

„Am o chestie, dacă ating un pahar o dată trebuie să îl mai ating de încă două ori. E o chestie foarte nasoală. Dacă pun mâna doar de două ori, rămân cu gândul acolo. E o chestie a mea. Mereu fac asta. Nu are nicio legătură, așa fac de când eram mică. Și cu telefonul fac la fel. Dacă șterg pata asta o dată, o mai șterg de încă două ori.

Sunt ciudată. Cine nu are ciudățeniile lui? E enervant de multe ori, că pun mâna o dată, plec departe și îmi rămâne pe creier, iar de multe ori mă întorc să-l ating. Dacă nu o fac, visez noaptea obiectul.  Mai am superstiții din astea. Dacă uit ceva acasă, mă întorc. Fac trei pași înapoi la pisica neagră. Dacă sunt la volan și trece o pisică neagră, fac așa în aer trei pași în spate.”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre