Simona Ionescu / Redactor Șef

Ea e cea mai geloasă femeie din lume. La ce chinuri își supune soțul în fiecare zi

Ea e cea mai geloasă femeie din lume. La ce chinuri își supune soțul în fiecare zi
Cea mai geloasă femeie din lume nu face un secret din faptul că își pune soțul să facă un test cu detectorul de minciuni de fiecare dată când vine acasă de la serviciu sau de la cumpărături. Iar el acceptă asta, de ani de zile. Sunt, până la urmă un cuplu fericit.

Debbi și Steve și-au propus să trăiască „fericiți până la adânci bătrâneți” și, ca atare, în cuplu a fost introdus și un al treilea partener, detectorul de minciuni. Debbi Wood este atât de obsedată de gândul că soțul ei, Steve Wood, îi este infidel, încât ea se asigură că el face un test cu detectorul de minciuni de fiecare dată când intră în casă. De ani de zile ritualul este același, iar bărbatul acceptă, semn că nu are nimic de ascuns, dar nici de ales. Dar și pentru că, probabil, își iubește mult soția.

Dovada dragostei în cuplu trece prin detectorul de minciuni

Steve și Debbi Wood din Leicestershire sunt soț și soție din 2014. Ea are acum 52 de ani iar soțul ei are 40. Cunoscută drept „cea mai geloasă femeie din lume”, după ce povestea cuplului a devenit publică, Debbi a dezvăluit că, pe lângă faptul că îl testează cu detectorul de minciuni, îi verifică soțului telefonul, conturile de e-mail și extrasele bancare de mai multe ori pe zi pentru a găsi eventuale dovezi de infidelitate.

Debbi și Steve Wood s-au căsătorit în 2014 după ce s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun (Sursa foto: Instagram)

Totodată, lui Steve îi este interzis să se uite la femei la televizor sau la fotografii cu ele în reviste. Cei doi soți s-au cunoscut în 2013, printr-un prieten comun, apoi au continuat relația prin chat-uri pe rețelele sociale, iar un an mai târziu s-au căsătorit. Într-un interviu televizat cu cuplul în urmă cu câțiva ani, Debbi a spus că, înainte de a-și întâlni actualul soț, a avut mai multe relații nefericite. Și a mai spus că are probleme cu alcoolul.

Ori de câte ori soțul ei revine acasă, Debbi Wood îl supune testului cu detectorul de minciuni, pentru a se asigura că nu o înșeală (Sursa foto: Instagram)

Debbi Wood, care este, de asemenea, bipolară și suferă de tulburare dismorfică corporală, spune că gelozia s-a înrăutățit în momentul în care s-a mutat cu partenerul ei. De atunci, ea i-a monitorizat fiecare mișcare. A instalat filtre pe computerul lui și pe telefonul partenerului său pentru a-l împiedica să caute fotografii explicite cu femei. Totodată, i-a interzis să urmărească programe de televiziune în care apar femei.

Diagnostic medical pentru cea mai geloasă femeie din lume

Medicii au descoperit că problema celei mai geloase femei din lume este de fapt o tulburare psihiatrică rară. Debbi a fost diagnosticată cu „gelozie delirantă” sau „sindromul Othello”, o tulburare psihiatrică care îi face pe suferinzi să creadă că partenerii lor le sunt infideli.

Medicii au diagnosticat-o pe Debbi Wood cu gelozie delirantă, o tulburare psihologică rară (Sursa foto: Instagram)

Această femeie crede că soțul ei o înșală în fiecare moment, așa că îi verifică telefonul, e-mailul și conturile bancare de mai multe ori pe zi, pentru a-l supraveghea. Într-un interviu pentru Daily Mail, Debbi a spus că de fiecare dată când Steve iese să cumpere ceva, de îndată ce ajunge la casă, ea îl supune pe bărbat testului cu un detector de minciuni, pentru a afla dacă nu cumva îi place vreo altă femeie.

Când a aflat diagnosticul ea a fost mulțumită. „Sunt ușurată să știu în sfârșit ce este în neregulă cu mine, dar mai am un drum lung de parcurs. Chiar dacă Steve iese afară timp de 15 minute pentru a cumpăra un litru de lapte, eu fac un test cu detectorul de minciuni când ajunge acasă”, a dezvăluit femeia pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre