Simona Ionescu / Redactor Șef

Fantoma și câinele. Imagini de toată groaza surprinse de camerele de supraveghere în timp ce familia dormea

Fantoma și câinele. Imagini de toată groaza surprinse de camerele de supraveghere în timp ce familia dormea
Un cuplu din Australia a avut parte de momente de groază după ce a vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere în propria casă, în timp ce familia dormea.

Luni, împreună cu soția sa, australianul a verificat, de rutină,  imaginile filmate de camera de supraveghere a casei. Ceea ce au văzut că s-a întâmplat sâmbătă noaptea, în timp ce ei dormeau, le-a dat fiori reci pe șira spinării. Când s-a uitat pe imaginile surprinse de camera de supraveghere a casei, Matthew Kane, tată a doi copii, a văzut o siluetă misterioasă care se plimba chiar în propria casă, alături de câine. Aceasta a apărut pe filmările din noaptea de sâmbătă.

Dintr-o dată, Matthew și soția sa au realizat că o siluetă ciudată se plimba prin sufragerie, alături de un câine. „Privirea de pe chipul meu exprima teroare în momentul în care mi-am dat seama ce s-a întâmplat în camera de lângă. Se vedea ca un bărbat înalt care plimba câinele”, a spus Matthew.

Aparent, fantoma a ieșit din dulap

Aparent, bărbatul are și un dulap în care păstrează lucruri la care acesta ține, de exemplu, cenușa animalelor sau chiar a rudelor sale. S-a gândit că fantomele pe care le vedea în imaginile surprinse de camera de supraveghere, ar putea avea o legătură cu aceste lucruri. „Dulapul este plin de antichități din întreaga lume, amintirile rudelor decedate sau animale de companie moarte, toată cenușa și urnele lor. Poate că de acolo vine”, a spus el.

Matthew a relatat cum arăta silueta misterioasă care se preumbla prin casa sa: „Are capul perfect rotund și lasă o dâră de lumină în spate. Merge de parcă ar fi într-o misiune, de parcă ar vrea să ajungă undeva. Aproape că îi poți vedea brațele balansându-se”.

Câinele nu a avut nicio reacție sâmbătă noaptea

Familia lui Matthew Kane are și un câine. În mod curios, acesta nu a avut nicio reacție sâmbătă noaptea, a dormit și el tun precum, ceilalți membri ai familiei. Tocmai pentru că patrupedul nu a lătrat, australianul crede că fantoma surprinsă de camera de supraveghere ar putea fi o rudă sau un membru al familiei. Acesta a căutat o explicație logică referitor la evenimentul petrecut în casa lui, însă nu a găsit vreuna.

„De obicei sunt sceptic, dar e diferită situația asta, pentru că pur și simplu nu pot să explic”, a spus el, potrivit LadBible. El a distribuit imaginile pe internet, iar acestea s-au viralizat. Oamenii „au înnebunit după ce au văzut videoclipul”, a mai declarat, pentru sursa citată, australianul.

Sursa foto. LadBible, Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre