Sunt puțini cei care știu că sunetele de joasă frecvență, cum ar fi cele emise de o chitară clasică au un efect extrem de relaxant asupra organismului. Pentru terapia cu acest instrument, specialiștii vor așeza cutia instrumentului pe spatele bolnavilor, apoi vor atinge ușor corzile acesteia, iar sunetele îi vor calma.
Chitara clasică, excepțională în asteniile neuroendocrine
Sunetele emise de chitară vindecă migrenele, asteniile neuroendocrine, tulburările hepatobiliare, cu excepţia celor infecţioase, dar sunt recomandate și în spasmele musculare și disfuncțiile cerebrale.
Tonurile bolurilor tibetane diminuează anxietatea
De mare ajutor bolnavilor le sunt și sunetele bolurilor tibetane, vibrația emisă de acestea fiind de ajutor la deblocarea energetică. Specialiștii spun că fiecare organ își recapătă ritmul natural, iar durerea fizică sau cea emoțională este alinată. Alte beneficii sunt detensionarea musculară, creșterea încrederii în sine, diminuarea anxietății, a tensiunii nervoase și agresivității.
Întăresc sistemul imunitar
Tot sunetele bolurilor tibetane sunt cele care întăresc sistemul imunitar, echilibrează colesterolul, ajută în osteoporoză, dureri de cap, conduc la dispariția insomniei și sunt recomandate în deficiențele de concentrare, oboseală cronică.
Dar constituie și un puternic paliativ al efectelor secundare din chimioterapie. Dacă bolul este așezat pe corp sau în apropierea acestuia, se echilibrează atât corpul fizic, cât și cel mental și emoțional.
Cheia universală care vindecă organismul
Cu totul specială pentru organismul uman este frecvența 528 Hz, numită de specialiști Codul Sursă al creației. Aceasta este considerată cheia universală prin care organismul se vindecă și se relaxează.
Studiile au arătat faptul că această frecvență regenerează celulele și stimulează sistemul imunitar și, în mod miraculos, repară ADN-ul. Oamenii de știință pun că sunetul de 528 Hz se poate asculta ca atare sau ca fond sonor de fundal în timp ce vă relaxați cu orice altă melodie. E bine ca fiecare persoană să seteze volumul la intensitatea care i se potrivește.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook