Fericirea și iubirea sunt scrise în ADN, iar specialiștii au demonstrate acest lucru. Atenție la gândurile pe care le aveți.
Specialiștii au dat verdictul. Dragostea ne poate schimba ADN-ul
Potrivit dr. Bruce Lipton, biolog și cercetător în domeniul celulelor stem, s-a demonstrat prin teste de laborator că ADN-ul celulelor stem poate fi modificat folosind frecvențele câmpului magnetic. Lucru confirmat de un alt specialist, prof. dr. Carlo Ventura, cercetător la Universitatea din Bologna.
„Este ca o mașină a timpului. Reprogramezi cumva înapoi cu aceste celule într-o stare incertă, în care orice fel de decizie este oarecum posibilă, chiar și decizia de a deveni virtual orice tip de celulă a organismului. Acesta descoperire are un potențial extraordinar”, a spus specialistul.
Emoțiile hrănesc organismul
Așadar, ce ne poate schimba ADN-ul? Anumiți factori precum dragostea, aprecierea, anxietatea și furia. Cu alte cuvinte, emoțiile pozitive îmbunătățesc sistemul nostru energetic și hrănesc organismul, până la nivelul ADN-ului.
La rândul său, renumitul fizician rus Vladimir Poponin a făcut la începutul anilor 1990 experimente cu totul inedite. A izolat ADN de la diverse persoane în câte o eprubetă. Ulterior, eprubetele au fost supuse unor câmpuri emoționale. S-a observat că persoanele care au participat la test puteau influența molecula de ADN din eprubetă doar prin intermediul emoțiilor.
Lanțurile ADN-ului s-au deschis la emoții pozitive
Fizicianul a observat că atunci când persoanele participante la test emiteau gânduri de iubire sau recunoștință, lanțurile ADN-ului s-au deschis. Dacă însă, subiecții trăiau tot felul de sentimente de furie, stres, supărare, lanțurile ADN-ului se micșorau și se bloca multe dintre codurile sale.
Mai mult, cercetătorul a observat că blocarea codurilor se modifica odată ce gândurile persoanelor se schimbau. Concluzia? Orice gând pe care îl avem fie că e vorba de compasiune, iertare, dragoste sau din contră mânie, ură sau supărare modifică puternic ADN-ul. Iar aceste modificări se propagă atât în organismul uman, cât și în afara acestuia, pe distanțe mari.
Sursă foto: viataverdeviu
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook