Simona Ionescu / Redactor Șef

În Antarctica a fost descoperită o piramidă acoperită de gheață. S-ar putea întoarce pe dos lumea științei

În Antarctica a fost descoperită o piramidă acoperită de gheață. S-ar putea întoarce pe dos lumea științei
Potrivit oamenilor de știință, pe continent există pese 800 de piramide, în Egipt, China, Spania, Sudan, Italia, Mexic, Franța, Cambodgia, chiar și Bosnia-Herțegovina.

Civilizația care a ridicat piramidele a știut să le alinieze perfect după constelații și puncte cardinale.

În Antarctica a fost descoperită o piramidă acoperită de gheață. S-ar putea întoarce pe dos lumea științei

Cu ceva timp au fost descoperite în interiorul Antarcticii două piramide. Ulterior a fost găsită și o a treia structură, dar în apropiere de zona de coastă a Antarcticii. Cine să fi ridicat asemenea coloși, când nicăieri nu există menționat că ar fi existat civilizații pe continentul înghețat? Ca să nu mai vorbim de tehnologia care a fost folosită… Și atunci, cum au ajuns aici aceste piramide uriașe?

Au existat civilizații avansate înainte de a noastră?

O explicație ar putea fi faptul că au existat civilizații mult mai avansate ca a noastră pe pământ. În plus, Antarctica nu a fost dintotdeauna un pustiu înghețat.

S-a ajuns în această situație după ce s-au mișcat plăcile tectonice cu câțiva centimetri pe an, de Polul Sud geografic. În plus, este dovedit științific faptul că în urmă cu milioane de ani, clima acestui loc era mult mai caldă, pentru că se afla mai aproape de Ecuador.

În urmă cu câțiva ani, o expediție a British Antarctic Survey a descoperit dovezi clare că temperatura era mult diferită în trecut. Potrivit dr. Vanessa Bowman, „în urmă cu o sută de milioane de ani, Antarctica era acoperită cu păduri similare celor din Noua Zeelandă a zilelor noastre.”

NASA a găsi forme de viață microbiană

O altă expediție a NASA a găsit forme de viață microbiane „inexplicabile” în adâncurile Lacului Vida, sub stratul de gheață de peste 20 de metri, dar și polen. Despre acești microbi, specialiștii cred că ar fi urmașii unor colonii de microorganisme care au trăit într-o climă mult mai caldă. Să fie piramidele urmele unor civilizații străvechi sau invențiile extratereștrilor?

Sursă foto: incredibilia

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre