Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Aniston, experiență paranormală. „Mediumul mi-a dezvăluit infidelitățile primului soț”

Jennifer Aniston, experiență paranormală. „Mediumul mi-a dezvăluit infidelitățile primului soț”
Jennifer Aniston a vorbit în cadrul unui podcast despre o experiență paranormală pe care a trăit-o cu un medium pe care l-a vizitat. Acesta i-a dezvăluit un secret de familie vechi de zeci de ani.

Jennifer Aniston, ca multe alte vedete de la Hollywood, are o afinitate aparte cu tot ce ține de latura spirituală. Iar acest lucru include și partea de paranormal. În acest context, celebra actriță a povestit în cadrul unui podcast experiența paranormală pe care a avut-o atunci când a vizitat un medium, iar acesta i-a dezvăluit un secret de familie pe care nici măcar ea nu îl cunoștea. 

Este vorba despre câteva detalii de familie ce țin de mama actriței care a murit în 2016, pe nume Nancy Dow. Aceasta a fost tot actriță și a avut doi soți: pe tatăl lui Jennifer Aniston, John și pe Jack Melick, pianist de renume în anii 50 și 60, de care a divorțat în 1961. Experiența paranormală a actriței Jennifer Aniston are legătură cu ei.

Jennifer Aniston a fost șocată de secretul aflat 

Celebra actriță a povestit cum, în cadrul unei sesiuni cu un medium la care a participat, acesta i-a vorbit despre mama ei, dar și despre primul soț al acesteia, Jack. Din căsnicia mamei lui Jennifer Aniston cu pianistul Jack Melick a reieșit John, care este fratele vitreg al artistei. 

Jack Melick, primul soț al mamei lui Jennifer Aniston, în 1966
Sursa foto: Wikipedia

Aniston a povestit cum mediumul i-a dezvăluit că mama ei era înșelată de către primul soț, Jack, cu o dansatoare. De asemenea, i-a mai spus că Jack Melick nu a putut să treacă niciodată peste moartea surorii sale, Jane. Șocată de această informație pe care nu o știa, Jennifer Aniston și-a sunat fratele pentru a confirma. 

Actrița și-a sunat imediat fratele 

Pentru a confirma cele auzite, Jennifer Aniston și-a sunat imediat fratele vitreg:

„Mama nu a putut niciodată să concureze cu dansatoarele primului ei soț.

Primul soț al mamei mele, tatăl fratelui meu, era un lider de orchestră și avea întotdeauna aventuri cu femeile din jurul său. Dar mama mea era destul de liniștită în această privință. 

John Melick este fratele vitreg al alui Jennifer Aniston
Foto: People

Totodată, în cadrul ședinșei de spiritism, mediumul mi-a spus că primul soț al mamei mele voia, de asemenea, să știu că nu și-a revenit niciodată din pierderea surorii sale, care a murit într-un accident de avion. Nici eu nu știam că tatăl fratelui meu a avut o soră! Așa că l-am sunat pe fratele meu și i-am spus: Johnny, tatăl tău avea o soră care a murit? Nu am menționat accidentul de avion. Și apoi el a spus: Oh da, mătușa Jane, ea a murit într-un accident de avion. Mi se face pielea de găină și acum, repetând povestea”, a povestit Jennifer Aniston în cadrul podcast-ului. 

Pe internet nu există date despre familia pianistului Jack Melick 

Scepticii ar putea spune că asemenea detalii se găsesc simplu, la o căutare pe internet. În mod normal, așa s-ar întâmpla, mai ales când vorbim despre un pianist, adică o persoană publică. Însă ceea ce este cu adevărat bizar în acest caz este că internetul nu cuprinde date despre sora pianistului. 

Mama lui Jennifer Aniston, Nancy Dow, a murit în 2016
Sursa foto: Pinterest

Nu este publică informația nici că ea ar fi existat, nici că ar fi murit la un moment dat într-un tragic accident aviatic.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre