Simona Ionescu / Redactor Șef

Omul care a dispărut din autobuz fără urmă. S-a îmbarcat, dar nu a mai ajuns niciodată la destinație

Omul care a dispărut din autobuz fără urmă. S-a îmbarcat, dar nu a mai ajuns niciodată la destinație
James E Tedford (denumit adesea Tetford) s-a născut în anul 1884, în Vermount. Nu se știu prea multe despre viața sa timpurie, dar până în 1940 era rezident în Fletcher Town, Franklin, VT împreună cu soția sa Pearl. Ea avea 28 de ani, iar el 56.

Omul care a dispărut din autobuz fără urmă. Lucrurile au început să devină ciudate după ce Tedfords s-a întors la Vermount la sfârșitul celei de-a doua perioade de serviciu militar, la sfârșitul celui de-al doilea război mondial.

Își căuta soția dispărută

S-a întors pentru a-și găsi soția, care dispăruse, fără  nici o urmă. Proprietatea pe care o închiriau în Fletcher Town fusese abandonată. Familia lui Tedfords a pretins că nu știe unde se află soția dispărută. Au spus că au întâlnit-o ultima dată când aceasta se îndrepta spre un magazin, dar nu au mai văzut-o niciodată de atunci.

Disperat și singur, Tedford a intrat într-o casă de soldați din Bennington, în anul 1947.

Dispărut din autobuz fără urmă 

Omul care a dispărut din autobuz fără urmă. S-a îmbarcat, dar nu a mai ajuns niciodată la destinație. La 1 decembrie 1949, Tedfords a fost raportat dispărut de către familia lui. Investigațiile și rapoartele poliției arată că el a urcat într-un autobuz în St Albans cu câteva zile mai devreme, dar că nu a ajuns la destinație.

Tedford dispăruse misterios în ultima parte a călătoriei.

bărbatul dispărut fără urmă

Se îndrepta spre casa de bătrâni din Bennington, într-o călătorie cu scopul de a-și vedea familia din St. Albans, Vermont. Călătoria cu autobuzul ar fi trebuit să dureze aproximativ 8 ore, dar zăpada abundentă a provocat o întârziere lungă.

Traseul autobuzului includea și o trecere prin Pădurea Națională Green Mountain, o zonă renumită pentru dispariții și evenimente ciudate în anii 1940.

Tedford nu a fost găsit niciodată

Tedford a fost văzut așezat în autobuz de alți 14 pasageri. Toți au mărturisit că l-au văzut acolo, dormind pe scaunul lui. Cu toate acestea, când autobuzul a ajuns la destinație, șoferul și alți martori au spus că nu l-au văzut pe bărbat ieșind din autobuz.

Tedford a fost văzut urcând în autobuz în St Albans de mai mulți martori și a fost văzut încă în autobuz la ultima stație, înainte de a ajunge la Bennington. Undeva între ultima oprire și Bennington, omul a dispărut.

În mod ciudat, toate lucrurile sale erau încă în portbagajul mașinii. Un orar de autobuz local era deschis pe scaunul său gol.

Tedford este doar unul dintre numeroasele cazuri misterioase de oameni dispăruți din zona Bennington în anii ‘30 și ‘40.

Ce legătură e între Radu Ştefan Bănică și Delia. „Cred că cel mai şocat va fi tata”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre