Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințesa Diana s-a reîncarnat într-un băiețel? Micuțul are amintiri tulburătoare cu mult înainte de a se naște

Prințesa Diana s-a reîncarnat într-un băiețel? Micuțul are amintiri tulburătoare cu mult înainte de a se naște
Ideea de reîncarnare se regăsește în multe culturi antice și religii indiene, dar este privită de mulți cu scepticism. Și, totuși, un băiat susține că este prințesa Diana reîncarnată. El le-a povestit lucruri uluitoare părinților despre prințesa inimii, deși nimeni nu i-a povestit vreodată ceva de ea.

Tatăl unui băiețel din Australia a făcut afirmații halucinante potrivit cărora fiul său este reîncarnarea prințesei Diana. Părintele spune că fiul său are amintiri care au avut loc cu mult înainte de a se naște.

Băiatul a vorbit chiar și de fratele prințesei, Billy, despre care părinții nu aveau habar

Billy susține că este reîncarnarea prințesei Diana

În ciuda faptului că Billy nu a fost învățat nimic despre familia regală înainte de a face comentariile sale despre prințesă, comentariile sale bizare au continuat. Și mai șocant a fost momentul în care Billy le-a spus părinților săi că a avut în viața anterioară un frate pe nume John.

În acel moment, părinții au căutat îndelung pe internet până au aflat că ceea ce spune copilul este adevărat. Din păcate, Billy a murit înainte ca Diana să se nască. Mai mult, micuțul îi numește pe prinții William și Harry „băieții mei”.

„Sunt eu când eram prințesă”

Povestea a început când cel mic avea doi ani. Atunci a văzut o fotografie cu prințesa Diana și, susțin părinții ar fi avut prima replică care i-a lăsat fără cuvinte: „Sunt eu, când eram prințesă. Dar într-o zi au venit sirenele și nu am mai fost niciodată prințesă”. Tatăl lui Billy a vorbit despre copilul său în 2019 într-o rubrică pentru Stellar Magazine.

A descris cu exactitate cum arată Castelul Balmoral

Fratele decedat al prințesei Diana

Cu o altă ocazie, tânărul a reușit să descrie cu exactitate cum arată Castelul Balmoral, reședința preferată a prințesei Diana, fără să-l fi văzut vreodată. „Unui prieten scoțian de-al nostru i-a spus că, atunci când era prințesa Diana, obișnuia să meargă la un castel frumos. A descris castelul ca având „unicorni pe el” și a spus că se numea Balmoral. Unicornul este animalul național al Scoției și sunt unicorni pe pereți, de unde știe el asta?”, a mai spus tatăl copilului.

Copilul a povestit chiar și de momentul decesului prințesei Diana

În urmă cu câțiva ani, Billy și-a șocat din nou familia când a discutat despre moartea Dianei. Răposata prințesă de Wales, care a fost căsătorită cu Prințul Charles între 1981 și 1996, a fost ucisă în mod tragic într-un accident de mașină la Paris, la 31 august 1997.

Se pare că de câțiva ani băiatul nu a mai spus nimic despre reîncarnare. Să fie oare acesta cu adevărat reîncarnarea prințesei inimilor? Cu toate acestea, aceasta nu este prima dată când un băiat tânăr a împărtășit amintiri dintr-o viață anterioară a unei persoane aflate în atenția publicului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre