Simona Ionescu / Redactor Șef

Profeția șocantă a lui Isaac Newton. Iată când vine sfârșitul acestei lumi și ce se va întâmpla

Profeția șocantă a lui Isaac Newton. Iată când vine sfârșitul acestei lumi și ce se va întâmpla
Celebrul om de știință care a scris Legile gravitației, Isaac Newton, a lăsat omenirii o predicție cutremurătoare.

Omenirea e pusă la grea încercare, iar Issac Newton a spus și când lumea va suferi mari transformări.

Celebrul om de știință, teolog, alchimist, matematician, fizician și astrolog Isaac Newton nu a lăsat în urmă doar cele mai incredibile invenții, ci a spus și când va veni sfârșitul lumii. Potrivit dailystar.co.uk, el a spus că lumea se va sfârși în anul 2060, un motiv bine întemeiat pentru ca omenirea să tremure de frică. Să se termine totul peste doar 37 de ani?

Cod secret

Newton a lucrat nu mai puțin de 30 de ani pentru a descoperi acest lucru și a mărturisit că a găsit în cărțile biblice Daniel și Apocalipsa, un cod secret de numere. Așa și-a dat seama că în anul 2060 va veni sfârșitul lumii acesteia. El a menționat că a studiat foarte multe manuscrise religioase și a ajuns la concluzia că omenirea va fi înlocuită cu Regatul Cerurilor.

Isaac Newton, una dintre cele mai luminate minți ale omenirii

De asemenea, a spus că în Israel, evreii vor construi „O împărăție înfloritoare și veșnică”, iar Mântuitorul va veni și va domni peste un mileniu.

Oamenii de știință știu acest lucru, dar l-au ținut secret

Stephen D. Snobelen, savantul care a studiat acest lucru a spus că savanții știau de acest lucru, dar l-au ținut secret și abia acum a început ca predicția lui Isaac Newton să fie cunoscută publicului.

„Pentru mulți, revelația că Newton era un credincios pasionat care a luat în serios profeția biblică a fost un șoc.

În mod curios, la câteva luni după ce povestea cu anul 2060 s-a declanșat, Sir Martin Reese, unul dintre cei mai importanți oameni de știință de astăzi, a publicat o carte intitulată Our Final Century in the UK în care susține că rasa umană mai are doar 50% șanse de a supraviețui secolului XXI”, a spus Stephen D. Snobelen.

Newton, unul dintre cei mai dotați oameni din lume, nu s-a căsătorit niciodată și a trecut în lumea drepților la vârsta de 84 de ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre