Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a vândut celebra casă bântuită din „Stranger Things”. Distracția abia acum începe

S-a vândut celebra casă bântuită din „Stranger Things”. Distracția abia acum începe
Celebra casă din „Stranger Things” are un nou proprietar, pentru că a fost vândută și este pe cale să devină o mină de aur.

Este vorba despre casa soților Byer, unde Winona Ryder și fiii ei de pe ecran au locuit în prima parte a seriei.  Katie Siplon de la TriCounty Real Estate din Savannah, spune pentru publicația TMZ, că locuința a ajuns în portofoliul unui client de al ei. Tipul care a cumpărat proprietatea, nu este faimos, omul e doar un investitor care a „mirosit” o oportunitate de câștig facil, și, de îndată ce a auzit că casa soților Byer este de vânzare, și-a dorit-o în proprietate.

Cu cât s-a vândut casa din „Stranger Things

A făcut o ofertă în numerar, peste prețul cerut de 300.000 de dolari americani, ca să fie sigur că își va adjudecata proprietatea devenită vedetă după succesul celor patru sezoane ale filmului. Casa a stat doar o săptămână pe piața liberă.

Va răsturna casa cu susul în jos și va aștepta  fanii în vizită

În ceea ce privește ceea ce intenționează să facă acest nou proprietar cu achiziția, care este relativ modestă de doar 1.846 de metri pătrați pe 2,5 hectare, ni se spune că de fapt va face ceea ce investitorii fac cel mai bine: bani. Casa din „Stranger Things” a fi transformată într-un Airbnb de top.

Noul proprietar intenționează să recreeze casa soților Byers, cu diferite părți ale casei făcute să arate ca „The Upside Down”. De asemenea, plănuiește să recreeze alte locuri și scene din celebra serie de pe Netflix pe cele 2,5 hectare aferente.

El  încearcă să pună în funcțiune ceva până de Halloween și că super-fanii serialului speră să vină să închirieze acest loc pentru o perioadă lungă de timp. Trebuie menționat că „Stranger Things” a luat cu asalt vara aceasta. Potrivit statisticilor, cel de-al patrulea sezon a doborât un record al tuturor timpurilor, telespectatorii vizionându-l timp de 287 de milioane de ore în săptămâna 23 – 29 mai.

Sursa foto: Instagram, TMZ

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre