Simona Ionescu / Redactor Șef

Sufletele blestemate urlă în întuneric. Nimeni nu se încumetă să intre în aceste locuri bântuite

Sufletele blestemate urlă în întuneric. Nimeni nu se încumetă să intre în aceste locuri bântuite
Dacă până acum ați auzit cât de înfricoșătoare este pădurea Hoia Baciu, aflați că sunt locuri cu mult mai înspăimântătoare.

Crime, ucideri în masă, oameni care-și pierd mințile și multă vrăjitorie. Poveștile acestea sunt legate de câteva păduri din lume.

Aceste păduri vă vor da fiori. Nimeni nu se încumetă să intre în aceste locuri cu povești demne de filme horror

În topul celor mai ciudate păduri din lume nu se află doar Hoia Baciu, unde nimeni nu se îndrăznește să pătrundă. Dar în America și Marea Britanie există locuri care te cutremură atunci când le asculți povestea. Cum ar fi, de exemplu, pădurea Elfin din Escondido, California.

Ce se întâmplă în acel loc? Oamenii locului spun că în acea parte a lumii, unde există un azil abandonat de multă vreme, sufletele bolnavilor care au fost internați acolo bântuie și acum. Pe de altă parte, se povestește că pe acele locuri și-ar fi dus traiul persoane de etnie rromă, adevărați experți în ale vrăjitoriei. Care, din păcate au fost omorâte. De altfel, a fost descoperit în apropiere un mormânt unde au fost îngropați copiii indienilor din acea zonă.

Pădurea Strâmbă din Polonia

Desprinsă dintr-un basm pare și Pădurea Strâmbă din Polonia. În acel loc, cresc aproximativ 400 de pini care cresc într-un mod cu totul și cu totul ciudat, astfel că fac curbe de 90 de grade la bazele lor. Nimeni nu știe de ce s-a întâmplat acest lucru, dar pare că o forță ciudată ar fi acționat. Una dintre teoriile care de vehiculează se referă la faptul că în acel loc ar exista un fel de atracție gravitațională unică care a făcut ca pomii să crească spre nord în loc să-și îndrepte coroanele în sus.

Pădurea Epping din Marea Britanie, adăpostul preferat al tâlharilor

Un alt loc care te cutremură este pădurea Epping din Marea Britanie, unde se spune că s-au ascuns cei mai înfricoșători tâlhari sau hoți în vechime. Se vorbește și acum despre crimele celebrului tâlhar Dick Turpin din secolele trecute, dar și în vremurile actuale aici au fost comise alte 11 crime.

Sursă foto: bestglitz

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre