Simona Ionescu / Redactor Șef

Un obiect triunghiular ciudat a fost văzut pe cerul Americii. Imaginile filmate relevă adevărul

Un obiect triunghiular ciudat a fost văzut pe cerul Americii. Imaginile filmate relevă adevărul
Imagini cu un obiect zburător neidentificat au fost filmate și fac înconjurul lumii. Merită văzute!

Un „triunghi semitransparent” a fost văzut plutind deasupra unui oraș american. Iar observatorii de OZN-uri sunt convinși înregistrarea video postată deja în mediul online arată „sută la sută o aeronavă extraterestră reală”.

Pasionații de UFO au reacționat imediat, anunțând, cu entuziasm și bucurie, că deasupra orașului Salt lake City, Utah, dovada existenței OZN-urilor este pe cerul fără nori din America. Iar imaginile vorbesc de la sine.

Ciudatul obiect pare să plutească pe cer iscoditor, deasupra orașului Salt Lake City, Utah, iar martorul care a surprins imaginile consideră că acesta ar avea o lungime totală de aproximativ 60-75 de metri.

Această apariție a venit la scurt timp după un anunț al armatei Statelor Unite, care a confirmat că desfășoară o investigație privind un „obiect zburător neidentificat”, care a fost văzut de un avion de spionaj într-o zonă de conflict.

Descrieri ale apariției misterioase

Prima descriere a obiectului zburător a venit de la un martor. Iată ce a mărturisit acesta:

„Am observat un obiect triunghiular destul de mare plutind pe cer. La început plutea constant, dar se mișca într-un fel de ondulație. Apoi a început să se deplaseze încet spre Nord. Am făcut un total de patru videoclipuri de aproximativ un minut și 30 de secunde fiecare. Obiectul a continuat să plutească spre nord și apoi a părut să dispară din peisaj.

Obiectul era cu siguranță un triunghi și presupun că dimensiunea lui ar fi putut atinge 60-75 de metri lungime. Locația în care a fost observat prima dată era chiar deasupra clădirilor înalte din centrul orașului Salt Lake. Părea să se afle la o înălțime de aproximativ 1.250-1.500 de metri pe cer”.

Ulterior, imaginile au fost preluate și de un alt pasionat de știința OZN, tot din SUA. Scott C. Waring a distribuit filmarea și pe blogul său UFO Sightings Daily.

Iată ce a scris și acest autor de blog specializat în domeniul obiectelor zburătoare de origine necunoscută:

„Un triunghi negru de mari dimensiuni a fost văzut deasupra orașului Salt Lake City. Obiectul pare să aibă o umflătură clară sau reflectorizantă în centrul său inferior, care era semitransparentă, așa cum arată captura de ecran.

Acest obiect și-a menținut poziția, fără să se miște, ceea ce înseamnă că nu este unul dintre avioanele de luptă Stealth, văzute adesea deasupra statului Utah.

Cu toate acestea, ar putea fi o navă USAF TR3B sau triunghiulară care folosește designul și corpul unui avion de luptă Stealth. Dar faptul că este apusul soarelui și că USAF nu ar zbura cu un TR3B în timpul zilei pentru a-l ține ascuns de public mă face să cred că acesta este sută la sută o navă extraterestră reală. Acesta este un OZN”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre