Simona Ionescu / Redactor Șef

O vrăjitoare din Ucraina face predicții tulburătoare despre Vladimir Putin. „Cartea de munte cade…”

O vrăjitoare din Ucraina face predicții tulburătoare despre Vladimir Putin. „Cartea de munte cade…”
A anticipat moartea lui Prigojin, acum vorbește despre ce se va întâmpla cu Vladimir Putin în viitor. Iată ce a prezis o vrăjitoare din Ucraina.

Potrivit declarațiilor vrăjitoarei, nenorocirea lui Vladimir Putin i se va trage de la o femeie.

Vrăjitoarea ucraineană Maria Tikhaya, aceeași persoană care a prezis moartea liderului grupării de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, în ianuarie 2023, vorbește acum și despre sfârșitul lui Putin. Dacă despre Prigojin ea a spus că va exista o ”situație legată de aer”, iar acesta va fi „înlăturat”, vrăjitoarea prezice și ce-l așteaptă pe liderul de la Kremlin.

„O asociez cu spatele lui, cu vasele lui”

Aceasta susține că președintelui Rusiei i se va trage sfârșitul din cauza unei boli de spate sau a vaselor de sânge. Iar acest lucru va veni ca urmare a suprasolicitării nervoase și a unei femei. „Va fi o situație legată de sănătate, de exacerbare. Cartea de munte cade. O asociez cu spatele lui, cu vasele lui. Mai mult, uite (arată spre cartea „Împărăteasa” – n.red.), – din cauza femeii”, a spus vrăjitoarea.

Și Baba Vanga i-a prezis sfârșitul lui Putin

În toamna anului trecut și astrologul Roman Zavidovsky a declarat că este posibilă o lovitură de stat în Rusia foarte mare și că există oameni aproape de Putin care „vor să-l îndepărteze”.

Ea e vrăjitoarea care i-a prezis moartea lui Putin

La rândul său, una dintre cele mai puternice femei ale lumii, celebra clarvăzătoare Baba Vanga a prezis că în 2024 Putin și Trump sunt gata să iasă din scenă. Potrivit bulgăroaicei, liderul rus va fi asasinat de unul dintre compatrioții săi și va fi un adevărat șoc pentru Federația Rusă.

2024 vine cu incendii și inundații devastatoare

Din nefericire, nici pentru omenire Baba Vanga nu a prezis ceva bun. Ea a vorbit despre un mare cutremur, incendii și inundații cum n-au mai fost până acum. Există însă și un lucru bun care se va întâmpla: va fi găsit tratamentul împotriva cancerului, dar și a SIDA.

Nu în ultimul rând, Baba Vanga a spus că 2024 va aduce cu sine sfârșitul erei petroliere, omenirea va trece la surse regenerabile de energie și va avea loc o criză economică majoră la nivel mondială. În ceea ce-l privește pe Trump, acesta va suferi de o maladie de care doctorii nu au auzit din cauza căreia va surzi și va avea leziuni cerebrale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre