Lumea artistică e șocată. O tânără speranță a muzicii a fost ucisă

Lumea artistică e șocată. O tânără speranță a muzicii a fost ucisă
Avea doar 21 de ani și toată viața înainte, dar viața i-a fost luată într-un mod brutal.

Un incident teribil s-a întâmplat în lumea artistică. O fată de 21 de ani a fost omorâtă de soțul avocat, în vârstă de 79 de ani.

Lumea artistică e șocată. O tânără speranță a muzicii a fost ucisă

Potrivit informațiilor oferite de DailyMail, Yrma Lydia, în vârstă de 21 de ani, a fost împușcată mortal în restaurantul Suntory Del Valle de avocatul Jesus Hernandez Alcocer, cu 58 de ani mai mare. Până în acest moment nu s-a aflat care a fost motivul pentru care septuagenarul a decis să-i curme zilele soției sale tinere, aflate la început de carieră.

Avocatul a descărcat trei focuri de armă în ea

Conform declarațiilor oferite de secretarul de securitate al Mexico City, se pare că Alcocer era însoțit de o altă femeie, care e posibil să fi fost agenta sa de pază și a intrat în clubul în care cânta. Ulterior cei doi s-ar fi certat și avocatul s-ar fi enervat foarte tare și atunci a descărcat trei focuri de armă în ea. La rândul lor, martorii au spus că ar fi văzut un bărbat cărunt care a fost văzut că a împușcat-o pe cântăreață. Ulterior, s-a aflat că acesta era soțul ei.

Avocatul a vrut să mituiască polițiștii

Nu doar Alcocer a fost arestat, ci și însoțitoarea sa, care a fost și ea încarcerată. Ca să scape basma curată, acesta a încercat să mituiască oamenii legii. Yrma Lydia era o femeie extrem de frumoasă și talentată, care avea în față o carieră de excepție. Jurnaliștii de la ”El Universal” au menționat că artista a participat și la mai multe concerte nu doar în Mexic, ci și în Statele Unite ale Americii.

Ea a cântat alături de nume mari din America Centrală și de Sud, cum ar fi María Conchita Alonso și Dulce și Alicia Villareal. În trecut, avocatul septuagenar a fost acuzat de șantaj. Studiile au scos la iveală faptul că în Mexic violența împotriva femeilor a atins cote alarmante, fiind ucise aproximativ 10 femei zilnic.

Sursă foto: okmagazine