Macron recunoaște. Părinții lui au reacționat foarte rău când a venit cu Brigitte acasă

Macron recunoaște. Părinții lui au reacționat foarte rău când a venit cu Brigitte acasă
Emmanuel Macron avea 15 ani când a cunoscut-o pe Brigitte Trogneux. Ea îi era profesoară de literatură la liceul din Amiens, nordul Franţei. Emmanuel s-a îndrăgostit de ea, cu toate că exista o diferenţă mare de vârstă, de 24 de ani. Nici Brigitte nu s-a opus prea mult, deși era căsătorită şi avea trei copii.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron (46 de ani), a dat testul iubirii într-o emisiune, răspunzând asumat la mai multe întrebări despre relația lui cu Brigitte Macron (70 de ani).

Macron: „Nu prea alegi dragostea, ţi se întâmplă…”

„Principiul iubirii este că orice este posibil”, a spus el. În plus, un tânăr i-a dat o hârtie scrisă de mână pe care era trecută următoarea frază: „El este Preşedintele, trebuie să dea exemplu şi să nu se căsătorească cu profesorul său”.

Președintele Franței a reacționat jovial, explicând: „Când eşti îndrăgostit, nu alegi. Şi apoi, ea a fost profesoara mea de teatru, aşa că nu contează la fel”.

Părinții s-au opus total

Unul dintre reporteri l-a întrebat pe Emmanuel Macron cum au reacţionat părinţii săi când au aflat de relaţia lui cu profesoara Brigitte: „Rău, e normal. Cred că întotdeauna îţi imaginezi pentru copiii tăi un fel de viaţă de un anumit standard şi când se întâmplă ceva care nu corespunde tiparului tău, nu eşti neapărat confortabil şi părinţii tăi, la început, sunt îngrijoraţi pentru tine. A fost un amestec din toate şi mie mi-a dublat dorinţa de a-mi urma calea”.

Mamă a trei copii

Brigitte Macron este cu 24 de ani mai în vârstă decât soțul ei, Emmanuel Macron și la vremea la care s-au cunoscut avea deja trei copii cu fostul soț.

Brigitte Macron s-a născut în 1953, în timp ce Emmanuel Macron s-a născut în 1977. Aceasta diferență de vârstă a fost subiectul unor dezbateri publice în Franța și a dus la speculații în presă despre relația lor. Cu toate acestea, cei doi au o relație puternică și au spus că diferența lor de vârstă nu a reprezentat niciodată o problemă pentru ei.

Cei trei copii din prima ei căsătorie, Laurence Auzière, Tiphaine Auzière și Sébastien Auzière, au acceptat, într-un final, relația mamei lor.

Laurence Auzière este avocat, Tiphaine Auzière este profesoară de literatură franceză și Sébastien Auzière este inginer. Emmanuel Macron nu are copii biologici cu Brigitte Macron.

Emmanuel Macron s-a născut în 1977, astfel că în prezent are 46 de ani. El este președintele Franței și a fost ales în 2017, devenind cel mai tânăr președinte al Franței din istorie. Emmanuel Macron a studiat la prestigioasele universități franceze și britanice și a avut o carieră în afaceri înainte de a intra în politica franceză.

Recomandarile noastre