Mădălin Voicu numără zilele până va deveni bunic. Mămica a avut un vis-premoniție despre copilul ei

Mădălin Voicu numără zilele până va deveni bunic. Mămica a avut un vis-premoniție despre copilul ei
Fiica lui Mădălin Voicu, frumoasa Ioana a dat vestea cea mare pe contul său de socializare.

Ioana Voicu n-a vrut să spună nimic până acum, dar ziua cea mare se apropie cu pași repezi.

Mădălin Voicu numără zilele până va deveni bunic. Mămica a visat numele fetiței cu trei ani în urmă

Fiica lui Mădălin Voicu, Ioana, e atât de bucuroasă încât n-a putut să țină pentru ea și le-a spus tuturor că e însărcinată în șase luni. Motivul pentru care a ținut totul ascuns a fost faptul că au existat ceva probleme de sănătate, dar acum totul e bine și așteaptă să nască în primăvară.

„De asta am și făcut anunțul public acum, că nu am vrut până nu eram eu psihic ok”

„A fost o sarcină cu mici urcușuri, coborâșuri. De asta sunt puțin mai atentă. A fost puțin mai greu în primele patru luni. De asta am și făcut anunțul public acum, că nu am vrut până nu eram eu psihic ok.

Nu a fost ceva foarte rău, dar deja sentimentele sunt profunde de când rămâi însărcinată și ești mai grijulie față de copil, nu de propria persoană. Am avut niște sperieturi.”, a mărturisit Ioana Voicu, pentru Antena Stars.

Când se va naște bebelușul

Ioana Voicu a afirmat că urmează ca micuța să vină pe lume undeva prin luna mai și va fi zodia Taur, exact așa cum și-a dorit. În ceea ce privește numele, a fost ales pentru că l-a visat cu trei ani în urmă.

„Iese taur ca mine. Nici dacă îmi programam nu ieșea atât de bine. Iese undeva până la jumătatea lui mai. Este fetiță! O va chema Annora. Am visat acest nume acum vreo trei ani de zile. Mi-a plăcut foarte mult acest nume, am căutat să văd dacă există măcar, când m-am trezit. Am zis că dacă o să am o fetiță așa o va chema”, a mai spus fiica lui Mădălin Voicu.

Sursă foto: instagram