Mădălin Voicu povestește cum și-a pierdut fiul

Mădălin Voicu povestește cum și-a pierdut fiul
Mădălin Voicu este un personaj spumos. Cult, talentat și slobod la gură. Spune lucrurilor pe nume și se mândrește cu familia sa. Are șapte copii, cu cinci femei. A pierdut un băiețel și nici azi nu știe cum s-a petrecut drama. Îi povestește Denisei Rifai.

Mădălin Voicu provine dintr-o familie de muzicieni, veche de 200 de ani. Este fiul celebrului violonist Ion Voicu. La rândul său, este violonist și dirijor, dar și politician.

Mădălin Voicu povestește cum și-a pierdut fiul

Mădălin Voicu va fi  invitatul ediției de marți, 27 aprilie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 23:15, la Kanal D. Este un muzician rafinat și a moștenit din talentul celebrului său tată, violonistul Ion Voicu.

În plus, Mădălin Voicu a fost atras de politică și a fost votat ca deputat din partea Partidei Romilor, apoi a fost în PSD de unde a fost exclus în 2010.

Se consideră un om împlinit pentru că are şapte copii pe care îi iubește foarte mult. Denise Rifai îl întreabă despre fiul pe care l-a pierdut. Ioan Iosif s-a născut în anul 1984, însă a decedat doi ani mai târziu.

„Eu aveam vreo 20 de ani când a venit pe lume Mădălin. Nu am avut în viața mea bani. Eu am 68 de ani, el are 48 acum. Următorul meu fiu este Bogdan. După Bogdan, l-am avut pe Alexandru. Am avut un copil care s-a născut în 1984 și a murit în 1986, pe care îl chema Ioan Iosif. Un copil superb, și inteligent și superb.

Am fost căsătorit cu Cristina. Copilul a intrat în comă și a murit. Eu mă duc în fiecare săptămână la cimitir la apropiații mei care au decedat. Mi-e foarte greu. Nu doresc nimănui. Nici nu mai am lacrimi să explic. Nu știu cum am rezistat”, a declarat Mădălin Voicu pentru emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars.

Mădălin Voicu are șapte copii, din mai multe relații: Mădălin junior – pianist, Bogdan dintr-o relație extraconjugală, Ioana și Tudor – din căsătoria cu Adriana Voicu, Ștefan și Ion, împreună cu pictorița Carmen Olteanu , cu care a fost căsătorit în perioada 2015-2017.

Mădălin Voicu, veșnic îndrăgostit

După ce s-a despărțit de Carmen, Mădălin Voicu s-a afișat în public cu iubita tinerică. Cei doi îndrăgostiți au apărut prima oară în public în martie 2019, atunci când au participat la relansarea Casei de discuri Electrecord. Mădălin Voicu a vorbit și la Antena Stars despre Adriana. Acesta a povestit că între el și iubita lui a fost dragoste la prima vedere.

„Am revăzut-o în februarie 2017, era o atracţie nevorbită, dar simţită. Nu prea ştiu să fac curte, dar până la urmă am pupat-o. Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap. Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani. E destin! Am avut trei neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!”, a povestit politicianul.

În ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denisei Rifai”, Mădălin Voicu va avea posibilitatea să povestească și despre amănunte pe care publicul nu le cunoaște.

  • „Ați fost supărat pe cineva pentru moartea copilului dvs.?”
  • „De ce i-ați numit pe români <ultima scursură> de popor?
  • „V-ați abonat familia la banul public?”, „De ce ați lipsit de la nuntă fiului dvs?”, „De câte ori ați fost căsătorit?”
  • „Sunteți un bărbat cu sex appeal?”
  • „V-a făcut vreodată avansuri un bărbat?”
  • „Ați devenit un bărbat fidel?”

Sunt întrebări la care Mădălin Voicu va trebui să răspundă sub tensiunea cronometrului.


Ion Voicu, violonistul secolului al XX-lea. Și o vioară „Stradivarius”, fabricată în 1702

Cât de des a fost dus la biserică Mădălin Voicu. A recunoscut, în final…