Mădălina Ghenea e singură și sănătoasă, dar de ce își pune unt în cap… – Dezvăluiri în exclsuivitate

Mădălina Ghenea e singură și sănătoasă, dar de ce își pune unt în cap… – Dezvăluiri în exclsuivitate
Cel mai recent, Mădălina Ghenea le-a luat ochii tuturor la Festivalul de film de la Veneția cu trupul ei perfect și ținuta cu adevărat spectaculoasă. Actrița a ales să poarte o ținută neagră, formată dintr-o fustă amplă, din tafta, cu o despicătură foarte adâncă, care lăsa la vedere picioarele superbe ale vedetei.

Momentul care a rămas în atenția tuturor a fost cel în care Mădălinei i s-a înmânat premiul Diva e Donna, iar aceasta, de emoție, l-a scăpat pe jos. Dincolo de această întâmplare,  are propriile secrete pentru a se menține în formă și pentru a-și conserva în cele mai bune condiții frumusețea naturală care a făcut-o celebră.

Deseori vedeta dezvăluie din propriile secrete fanilor ei. În prezent se declară sănătoasă și fericită chiar dacă este single și nu are niciun bărbat în viața ei. Celebra actriță este focusata pe creșterea și îngrijirea micuței sale fiice, Charlotte pe care o are cu omul de afaceri român Matei Stratan.

Ce mănâncă Mădălina Ghenea pentru a se păstra în formă

Mădălina Ghenea fost întrebată recent ce mănâncă într-o zi pentru a rămâne în formă. Răspunsul acesteia a surprins pe multă lume, dar conține, în fond, sfaturi de bună viață pe care oricine ar putea să le urmeze. La întrebarea „Ce mănânci într-o zi ca să rămâi în formă”, Mădălina Ghenea răspunde:

„Totul gătit, nimic raw, fără alcool, fără țigări, doar apă fierbinte, fără cafea, fără carne. Evit tot ce este alb – fără lapte, fără făină, fără zahăr, fără sare, fără carne de pui. Doar de două – trei ori pe lună îmi dau voie să beau alcool și poate să mănânc ceva carne și ceva dulce, cu zahăr”.

Mădălina Ghenea nu mănâncă unt, dar și-l pune în păr tot timpul

Cu altă ocazie Mădălina Ghenea a dezvăluit că își îngrijește părul folosind unt. Această informație a ridicat multe semne de întrebare și vedeta chiar a fost chestionată dacă nu cumva a făcut dezvăluirea în spirit de glumă. Mădălina Ghenea a dezvăluit în acest weekend că ea chiar folosește untul pentru a-și îngriji și podoaba capilara. Mădălina Ghenea are un păr lung, superb care face parte din atuurile ei.

„Chiar folosesc unt. Mi-au decolorat părul pentru un proiect și am suferit mult până și-a revenit. Întotdeauna mi-a plăcut părul lung și, ca să citez hair stilistul meu, aveam păr pentru trei persoane. A trebuit să îl tund pentru că devenise fragil. Le-am încercat pe toate, dar untul se pare că funcționează”, a dezvăluit diva.

Sursa foto: Instagram