Mâna dreaptă a lui Gigi Becali, momente intime cu un bărbat

Mâna dreaptă a lui Gigi Becali, momente intime cu un bărbat
Despre Gigi Becali se știe că este tradiționalist și conservator când vine vorba de familie și relații. Și se mai știe că le cere oamenilor care îi sunt apropiați să fie la fel.

Mâna dreaptă a lui Gigi Becali a ajuns în brațele unui travestit, și nu i-a fost deloc ușor după aceea. Întâmplarea a fost relatată recent în podcastul Cancan.ro, de fratele lui Ilie Dumitrescu. S-a râs cu lacrimi.

Bogdan Dumitrescu, fratele mai mic cu șapte ani al celebrului Ilie Dumitrescu, component al „Generației de aur”, a fost și el la fel de talentat, însă șansa nu i-a surâs precum fratelui său. După o carieră fulminantă la juniori și câteva tentative eșuate de a-și croi o carieră fotbalistică de succes, Bogdan a ales viața de noapte a Bucureștiului.

A devenit o legendă urbană, i se spunea „Butelie”. Și, spun mondenii zilei, este și azi. Iar o legendă de calibrul său are propriile povești, savuroase și spectaculoase. Una din ele îl are protagonist pe un apropiat al lui Gigi Becali.

Mâna dreaptă a lui Gigi Becali a sărutat o noapte întreagă un bărbat

Ultimul episod Cancan exclusiv a fost unul savuros, cu Bogdan Dumitrescu (foto) în fața camerei de filmat. Acesta a fost provocat de fiul Irinei Loghin, Ciprian, să rememoreze întâmplarea epică ce a avut loc în ultima perioadă a anilor 1990. Pe atunci lumea bună se distra nopțile în clubul Sugar. Ciprian Loghin și Bogdan Dumitrescu i-au făcut bucata omului lui Becali.

Culmea, ponoasele le-a tras fratele mai mare. Asta pentru că omul îi confundase pe frați. A crezut că s-a întâlnit în seara respectivă cu marele fotbalist, nu cu Bogdan. Asta în timp ce Bogdan Dumitrescu a fost capul răutăților.

„Mamă, mamă… Era o gagică mișto, o cunoscusem acolo. M-am dus la ea, i-am zis ‘bună, ce faci’? Ea era cu încă o fată pe care mi-a prezentat-o ca prietena ei, după care mi-a zis: ‘este travestit’! Aaaa, zic, e perfect. Le-am luat pe amândouă la masă noastră și lui Ciprian îi zic. ‘Băi vezi că pe asta i-o dăm direct lu’ al nostru!’.

Mă duc cu aia a mea la masă și îi spun prietenului nostru: ‘ți-o prezint pe prietena lui iubita mea’. Iar ei îi spun: ‘el este mâna dreaptă a finanțatorului de la Palat, de la Marriott’ (n.r Gigi Becali). El îi ia mâna, îi pupă mâna!”, a început povestea Bogdan Dumitrescu.

Omul lui Becali a crezut că fotbalistul Ilie Dumitrescu și-a bătut joc de el

„Ai văzut că la Sugar erau stâlpi din aia de susținere. A aruncat-o pe stâlpii ăia și îi pusese mâinile așa. Dacă nu i-a dat guriță… până dimineață! I-a dat gurița în continuu, bă băiatule! Eu o iau pe aia mea și plec. Și îi zic: ‘spune-i lui aia a ta să aibă grijă de prietenul meu’. În beția lui nu știu cum a ajuns cu aia acasă, băi nene!”, a mai povestit fratele celebrului fotbalist. De ajuns acasă, a ajuns. Cu „domnișoară” cu tot. Și a descoperit că tânăra era un „el”.

„M-a sunat a doua zi (n.r omul lui Gigi Becali ) și a zis că nu mai vrea să vorbească cu Ilie Dumitrescu niciodată. (n.r îl confundase pe Ilie cu Bogdan). Îți dai seama că am râs o seară întreagă”, a completat Ciprian Loghin.

Sursa foto: captură video Cancan.ro