Autoritățile sanitare au pregătit maratonul vaccinării. Își propun să vaccineze peste 10.000 de oameni, în trei zile, la Timișoara. Este vorba despre o acțiune, intitulată „Maratonul vaccinării”, care se va derula în perioada 23 – 25 aprilie.  Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Vor fi trei zile de vaccinare non-stop, în cadrul cărora vor funcționa 30 de fluxuri, care și-a propus drept obiectiv imunizarea a 10.000 de cetățeni.

„23-25 aprilie: Un adevărat maraton, cu o miză mai importantă decât orice medalie! 3 zile (non-stop) x 30 de fluxuri = 10.000 de oameni vaccinați cu Pfizer la Centrul Regional de Afaceri CRAFT Timișoara (Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22).

La finalul maratonului, răsplată vor fi îmbrățișările celor dragi, întâlnirile cu prietenii, minunatele spectacole de teatru, concertele electrizante, meciurile favorite, totul într-o lume mai sigură! Maratonul vieții! Maratonul vaccinării!”, se arată pe contul de socializare RO Vaccinare.

Maratonul vaccinării. Vor fi imunizate peste 3.000 de persoane zilnic

Acțiunea de la Timișoara va fi derulată cu ajutorul voluntarilor care vor fi chemați să colaboreze pentru atingerea acestui obiectiv. Practic, vor fi imunizați în jur de 3.000 de persoane pe zi.

„Medici, asistenți, studenți din toate spitalele din Timișoara și de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara își unesc forțele binelui pentru o acțiune de voluntariat fără precedent în România. Pentru participare ai nevoie de o simplă programare: programare.vaccinare-covid.gov.ro”, se mai arată în anunțul postat pe pagina de Facebook.

Acțiunea de imunizare, acest maraton al vaccinării de la Timișoara, a fost inițiată de Asociația pentru ATI Aurel Mogoșanu, iar cei interesați sunt invitați să se programeze, în vederea participării la adresa de mai sus.

Adrian Sârbu iubește de 9 ani aceeași femeie. Cine este ea și care e diferența de vârstă dintre ei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp