Mare fotbalist jefuit de toți banii și legat cu o curea, în fața fiului

Mare fotbalist jefuit de toți banii și legat cu o curea, în fața fiului
Fotbalistul a fost legat cu o curea la gât și târât în propria casă, în fața soției și copilului lor. El a fost jefuit de toți banii.

Este vorba de fotbalistul argentinian Nicolas Otamendi a fost jefuit. Hoții au intrat cu forța în casa jucătorului, în Lisabona. L-au bătut pe fotbalist, pentru ca mai apoi să-l strângă de gât cu o curea. Apoi, l-au târât apoi pe argentinian în camera în care soția sa și fiul acestora se ascundeau, scrie cmjornal.pt.

Hoții au furat toți banii pe care i-au găsit în locuință, plus multe ceasuri foarte scumpe. Potrivit sursei citate, poliția din Lisabona a deschis o anchetă și încearcă să-i găsească pe vinovați. După acest episod, Otamendi și-a angajat o firmă de securitate care să îi protejeze de acum casa.

Echipa confirmă jaful. Cât a pierdut argentinianul de la Lisabona

„Benfica confirmă că jucătorul Nico Otamendi a fost victima unui jaf la domiciliul său la primele ore ale zilei de astăzi. Jucătorul și familia lui se descurcă bine, în ciuda disconfortului enorm generat de situația pe care o trăiesc.

Benfica cere ca intimitatea jucătorului și a familiei sale să fie respectată de către toată mass-media, până la finalizarea investigațiilor inițiate de autorități”, a transmis Benfica Lisabona, echipă la care joacă acum fotblistul.

Cazuri asemănătoare și în Premier League

Cu numai două săptămâni în urmă, un caz similar se petrecea în Anglia. Gabriel (23 de ani), fundașul celor de la Arsenal, a fost atacat de 3 hoți care au vrut să-i fure mașina, ceasul și telefonul. Atacul a avut loc pe stradă.

Fotbalistul se afla în mașină, alături de un prieten, îndreptându-se spre casă. Hoții i-au urmărit și au intrat după ei în garaj.  L-au atacat pe fotbalist cu o bâtă de baseball, iar acest a decis să lupte cu ei. L-a lovit în față pe cel cu bâta, apoi după o luptă scurtă, a reușit să-i smulgă cagula din cap, notează The Sun. Și alți fotbaliști au fost atacați în trecut în Marea Britanie.

Sursa foto: Instagram