Marele colecționar de artă Mugrabi a divorțat. Motivul invocat de fosta soție este halucinant

Marele colecționar de artă Mugrabi a divorțat. Motivul invocat de fosta soție este halucinant
Marele colecționar de artă David Mugrabi, cunoscut ca având o avere de 5,5 miliarde de dolari, a divorțat de soție, după trei ani de luptă în instanță. Motivul invocat de Libbie Mugrabi, fosta nevastă, este halucinant.

Libbie și David Mugrabi au fost căsătoriți din 2005 până în 2020. Au reușit să divorțeze oficial la 3 ani de la depunerea actelor. Într-un interviu, Libbie a vorbit despre motivele din spatele divorțului de fostul soț, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari colecționari de artă cu o avere estimată la 5,5 miliarde de dolari. Colecționarul de artă Mugrabi a divorțat.

Cei doi au împreună doi copii, Rosemary și Joseph, despre care se spune că ar avea 14, respectiv 12 ani. Libbie a declarat că ar fi rămas căsătorită cu el, cel puțin până când copiii ar fi împlinit 18 ani. Totuși, se pare că soțul ei a fost cel care a depus actele de divorț. După încheierea divorțului, Libbie s-a mutat la Miami, acolo unde plănuiește să-și ia viața de la capăt. 

Colecționarul de artă Mugrabi a divorțat. Ce spune fosta soție

artă Mugrabi
David și Libbie Mugrabi, în 2010.

Deși a menționat că ar fi rămas cu el de dragul copiilor, Libbie a spus de asemenea că nemulțumirea ei se referea la înălțimea soțului. ”Soțul meu era scund. Nu puteam să port tocuri, deși vara era ok, dar în rest nu. Am nevoie de un bărbat înalt. Bărbații scunzi au complexul lui Napoleon, trebuie să compenseze cu alte lucruri”, a declarat femeia. 

La momentul divorțului, Libbie i-a cerut fostului soț suma de 100 de milioane de dolari. Nu se știe exact cât a obținut într-un final, însă aceasta a declarat că este mulțumită. Libbie provine și ea dintr-o familie celebră. Ambii ei părinți sunt chirurgi plasticieni, o meserie extrem de bănoasă de altfel. Cât despre bunicul lui Libbie, el a fost cel care a adus rinoplastia în New York. 

David Mugrabi este de origine siriană, iar familia sa are o avere estimată la 5,5 miliarde de dolari americani. Mugrabi este aproape o legendă în lumea artei. Acesta deține cea mai mare colecție cu operele lui Andy Warhol din lume. 

Foto: dailymail

Furia vă poate prelungi viața cu 2 ani. Iată cum