Maria Ciobanu, tratată ca o prințesă în SUA. Care e ultima dorință a celebrei cântărețe

Maria Ciobanu, tratată ca o prințesă în SUA. Care e ultima dorință a celebrei cântărețe
Sănătatea i-a jucat feste mult timp, dar acum Maria Ciobanu e mai bine ca niciodată. Cum arată ciorcârlia muzicii populare românești.

Cea mai iubită artistă a României, Maria Ciobanu e fericită alături de copii și nepoți în SUA.

Maria Ciobanu, tratată ca o prințesă în SUA. Care e ultima dorință a celebrei cântărețe

După o viață de muncă, Maria Ciobanu își trăiește liniștită bătrânețea alături de fiica ei, Camelia. Recent, aceasta a postat o fotografie cu artista și soțul ei, care au făcut deliciul fanilor. Maria Ciobanu arată foarte bine și nimeni nu-i dă cei 84 de ani pe care i-a împlinit în septembrie anul trecut.

Cântăreața a decis acum câțiva ani să se stabilească în SUA, dar nu a uitat nici România, unde vine o dată pe an pentru a sta cu rudele. Chiar dacă e tratată ca o prințesă în țara tuturor posibilităților, marea artistă spune că atunci când va veni sfârșitul, ea vrea să fie adusă acasă.

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec și îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, a mărturisit Maria Ciobanu cu ceva timp în urmă.

Cine este soțul vedetei

De peste 40 de ani, Maria Ciobanu este căsătorită cu fostul baschetbalist de performanță, Mircea Câmpeanu, nimeni altul decât fostul partener de viață al celebrei artiste Ileana Sărăroiu. Mircea și Ileana au avut o căsătorie ca-n povești, dar bucuria le-a fost umbrită de un anevrism pe care cântăreața l-a făcut în timp ce cânta, urmat de un atac cerebral.

A murit pe scenă în 1979, după ce a interpretat celebra piesa “O bătrână într-o gară”. Mircea s-a căsătorit cu Maria Ciobanu la doi ani după această dramă. În acel moment, nici familia Ilenei, nici prietenii nu au privit mariajul cu ochi buni.

„Eu am iubit-o atât de mult pe Ileana, încât cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie”

„Se spunea că aș fi avut o relație cu el încă dinainte să se prăpădească Ileana… Nimic n-a fost adevărat… Dumnezeu îmi este martor. Nici nu m-am gândit vreodată că eu mă voi mărită cu acest om. Il luăm la nunți, pentru că avea stație și mașină, ca să-i mai ocup timpul, pentru că suferea cumplit. Mai ales că ei s-au iubit foarte mult. Când eram la Tel Aviv, Ileana îmi spunea: «Să dea Dumnezeu la toate femeile bărbat că al meu!» și avea dreptate, fiindcă este un sufletist…

Dacă Dumnezeu mi-l scotea în cale de la început, n-aș fi avut atâtea necazuri… Ileana a murit în 1979, iar noi suntem împreună din 1981. Eu am iubit-o atât de mult pe Ileana, încât cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie”, a declarat Maria Ciobanu în urmă cu mulți ani, potrivit jurnalul.ro.

Sursă foto: kanal D