Prietenii ei au fost violenți cu ea

Cântăreața în vârstă de 50 de ani, de rasă mixtă, și-a amintit de un incident special din adolescență, în care fusese ținta propriilor prieteni într-un „asalt violent și premeditat”. Ea povestește în The Meaning Of Mariah Carey despre toate lucrurile cu care s-a confruntat.

View this post on Instagram

Butterflies in my stomach but pride in my heart. Tears of joy for little Mariah whose story gets to be heard for the first time. I've been waiting for today my entire life. #TMOMC 📖💝

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Cu toate că frații ei mai mari au ferit-o de abuzurile la care erau supuși, cea mai veche amintire a rasismului pe care Mariah Carey o are este de la vârsta de doar patru ani. Cântăreața își amintește că desena imaginea tatălui ei și a folosit un creion maro pentru a-l colora.  Profesorii ei au „chicotit isteric” după ce au văzut desenul și i-au spus că a folosit nuanța greșită. Aceștia o cunoscuseră doar pe mama ei albă și nu știau că tatăl ei este de culoare.

Atunci când avea vârsta de 13 sau 14 ani, Mariah Carey a fost închisă într-o cameră din casa prietenei sale și toți cei din grupul de amici strigau la ușă în mod repetat cuvântul „negrotei”, după ce au descoperit că tatăl ei era negru.

„Am suferit un abuz premeditat și violent din partea acelor fete pe care le-am considerat prietenele mele”, scrie cântăreața scrie în The Meaning Of Mariah Carey. De asemenea, susție că a fost scuipată în autobuzul școlii și a fost provocată să intre în conflicte fizice.

Familia o vedea ca pe un bancomat cu perucă

După ce a evoluat în cariera ei de vedetă pop, Mariah Carey și-a dus mama înapoi acasă în Hamptons, unde a fost chinuită. Ea spune că principalul agresor locuia încă acolo cu familia lui. Noua carte a vedetei dezvăluie toate detaliile neștiute din viața ei, de la dușmăniile cu alte celebrități până la căsniciile ei.

View this post on Instagram

Narrating the audiobook for my memoir was such a special experience for me. It not only brought me closer to the words on the page, but to some of my own song lyrics as well. Laugh, cry and sing along with me as you're listening to The Meaning of Mariah Carey. Now on @audible

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Mariah Carey a făcut mărturisiri șocante într-un interviu recent cu Oprah Winfrey.  Cântăreața i-a numit pe membrii familiei sale „lacomi” și au spus că aceștia au tratat-o ​​ca pe un „bancomat cu perucă”.

„Când există oameni conectați cu tine și esti o persoană care atinge un anumit nivel de succes, ești o țintă, ești vulnerabilă. Dar nu aș fi mers la un centru de tratament dacă nu mi s-ar fi făcut anumite lucruri, dacă nu aș fi fost târâtă de anumite persoane și tratată ca un bancomat cu perucă”, a explicat ea.

Sursă foto: Instagram

Prințul Nicolae este fericit: sărbătorește 2 ani de căsnicie și că va deveni tătic

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri