Marilyn Monroe și-a bântuit casa? Fantoma ei a fost surprinsă într-un filmuleț pe TikTok

Marilyn Monroe și-a bântuit casa? Fantoma ei a fost surprinsă într-un filmuleț pe TikTok
Marilyn Monroe a trăit puțin, dar și astăzi este un star. În fosta ei casă locuiește acum o tânără care îi seamănă foarte mult. Aceasta pretinde că apetisanta Marilyn e fantomă și se plimbă prin casă.

Marilyn Monroe, un star demn de Hollywood. Frumoasă, apetisantă, misterioasă. Bărbații au oftat, iar femeile au invidiat-o din totdeauna pentru farmecul și frumusețea ei.

Jasmine Chiswell, locuiește acum în fosta casă de 2 milioane de euro a lui Marilyn Monroe, în Los Angeles, pe Hollywood Hills. Tânăra susține că a surprins imagini ale unei „fantome” deschizând și închizând ușa unei camere aparent goale.

Marilyn Monroe, fantomă? Și-a bântuit casa?

Marilyn Monroe fantomă? A murit în 1962, dar are încă mulți admiratori.

Tânăra Jasmine Chiswell a devenit celebră pentru asemănarea cu celebrul star și  locuiește în această casă cu soțul ei de ani buni.

Asemănarea cu diva de la Hollywood i-a adus aproape 10  milioane de urmăritori pe rețelele de socializare.

Recent a postat un filmuleț în care susține că a avut experiențe paranormale în casă după ce un medium i-a spus că este bântuită, auzindu-se „voci și pași ciudați”, scrie evz.ro.

Într-un videoclip postat pe TikTok, Jasmine Chiswell crede că a surprins dovada activității fantomei lui Marilyn Monroe, care mișcă o ușă a unei camere goale.

Videoclipul are subtitrarea: „Activitatea fantomei Marilyn Monroe! Deci această ușă continuă să se deschidă și să se închidă.”

Videoclipul o arată Jasmine și soțul ei urmărind ușile duble din lemn care se deschid și se închid, dar nimeni nu este în cameră. Poate fi auzită spunând:

„Doamne, tocmai s-a întâmplat cel mai înspăimântător lucru. Suntem cu adevărat îngroziți. Ce se întâmplă? ”

@jasminechiswell

I GENUINELY CAN’T BELIEVE WE CAUGHT THIS! 👀 @maverickmcneilly

♬ original sound – Jasmine Chiswell

Marilyn Monroe are o dublură

Jasmine Chiswell este imaginea fidelă a vedetei de la Hollywood și a devenit o celebritate cu stilul ei pin-up din anii 1950. Ea a acumulat aproape 10 milioane de admiratori pe TikTok și peste 600.000 pe Instagram.

Jasmine Chiswell este imaginea fidelă a vedetei de la Hollywood

În videoclipul buclucaș, apărut la începutul acestei luni, a discutat despre locuința în vechea casă a lui Marilyn Monroe și despre evenimentele paranormale.

Jasmine Chiswell a spus că s-a mutat din Scoția în Los Angeles pentru a urma o carieră în industria cinematografică. Aici și-a întâlnit viitorul soț, Maverick, care a încurajat-o să-și arate pasiunea față de moda anilor 1950.

Jasmine Chiswell a spus că într-o zi, ea și Maverick au decis să meargă să viziteze vechea casă a lui Marilyn din L.A. și s-au îndrăgostit de ea.

Marilyn Monroe a locuit în casă cu soțul Joe DiMaggio

Marilyn Monroe a locuit în casă cu soțul Joe DiMaggio în timpul căsătoriei lor în 1954. Locuința mai are corpurile de iluminat originale, căzile, faianța și chiar prosoapele de pe vremea când Marilyn locuia acolo.

Jasmine Chiswell spune că a găsit și semnătura lui Marilyn pe unii dintre pereți.

Jasmine a mai spus : „S-au întâmplat atât de multe lucruri ciudate, pe care nu le putem explica.

Unii oameni care vin la noi în casă, casă au impresia că sunt îmbrățișați, auzim niște voci ciudate, dar și pași în fiecare noapte!

Am adus un medium care ne-a spus că sunt Marilyn și Joe și, probabil, o altă fantomă căreia îi place să se joace cu nervii noștri.”


Marilyn Monroe iubea fără limite. Un singur bărbat însă i-a dus flori la mormânt timp de 20 de ani, 3 zile din 7

Fapte ciudate, rămase în istorie. Marilyn Monroe avea un coeficient intelectual mai mare decât Albert Einstein