Mario Iorgulescu și-a găsit dragostea de când a ajuns la psihiatrie. Detalii despre cel mai nou cuplu din showbiz

Mario Iorgulescu și-a găsit dragostea de când a ajuns la psihiatrie. Detalii despre cel mai nou cuplu din showbiz
Mario Iorgulescu și fosta soție a fotbalistului Steliano Filip formează cel mai nou cuplu din showbizul românesc. Asta, în timp ce tânărul, internat într-o clinică de psihiatrie din Italia, e judecat în lipsă, în țară, pentru omor.

De câțiva ani, mai exact de când a comis un accident rutier mortal, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, se află în Italia, internat într-o clinică de psihiatrie, unde, mai nou, și-a găsit dragostea. Acesta a dezvăluit, zilele trecute, cum se simte și ce face acolo. „Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal. Medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. M-am și bătut pe aici, nu sunt deloc în toane bune. Preferam să vin să îmi fac pedeapsa, dar trebuie să mă vindec.

Preferam să fiu la pârnaie. Era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Fac terapie tot timpul. Mi se agravează constant situația. Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România.  Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni. Nu pot lua hotărâri, nu pot pleca din clinică fără acordul tatălui meu, are tutelă totală acordată de statul italian”, a mai adăugat Iorgulescu junior.

Acesta susține că nu vrea să se întoarcă în România. El este judecat în lipsă, în țară, pentru omor. „Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia. (…) Îmi asum acea greșeală. Dacă vor să mă condamne, o să fac și închisoare. Dar nu cred că merit 20 de ani de închisoare pentru acea greșeală”, a încheiat Iorgulescu.

Fiul lui Gino Iorgulescu și-a găsit dragostea pierdută acum opt ani

Acum trei ani, Mario Iorgulescu, 27 de ani, a provocat un accident în care un alt tânăr, Daniel Vicol (24 de ani la vremea respectivă), tatăl a doi copii, și-a pierdut viața. Acum, știrea momentului, e că, din spital, fiului boss-ului LPF și-a făcut iubită.

Mario Iorgulescu se iubește cu Bianca Marina, fosta soție a fotbalistului Steliano Filip. Potrivit SpyNews.ro, cei doi formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi formează un cuplu, de fapt, pentru a doua oară. Ei au mai fost împreună acum opt ani. s-au despărțit după o petrecere de pomină petrecută la Snagov, în vila lui Mario Iorgulescu. Conform presei, s-ar fi despărțit după ce tânăra a făcut o scenă, pentru că nu era băgată în seamă de iubit. Acesta a reacționat prompt: i-a chemat un taxi să plece. Și, de atunci, despărțiți au fost. Între timp, tânăra a devenit soția fotbalistului. A devenit și mamă

Ce viață a dus Bianca Marina după despărțirea de Mario

Steliano Filip este unul dintre cei mai importanți fotbaliști de la Dianamo, iar fosta sa soție, Bianca Marina, este nominalizată printre cele mai râvnite femei din Capitală.

Cei doi și-au oficializat relația în anul 2014, iar trei ani mai târziu s-au și căsătorit. Au divorțat în 2020. atunci s-a spus că ea nu i-ar mai fi suportat apetența pentru jocuri de noroc. Pe de altă parte, s-a vorbit și că el nu ar mai fi înghițit anturajul frumoasei soții.  Cert este că Steliano Filip și Bianca Marina s-au împărat anul trecut, după ce fotbalistul s-a botezat ca adept al cultului penticostal, același din care fac parte și Brigitte și Florin Pastramă. Între timp, se pare că foștii soți nu mai sunt împreună.

Conform sursei citate, Mario Iorgulescu și Bianca Marina au luat legătura recent. Și, mai mult decât atât, tânărul ar fi îndrăgostit lulea. Ziariștii arată că acesta s-a declarat pregătit să aibă grijă inclusiv de fiica pe care Bianca Marina îl are cu Steliano Filip. Pe de altă parte, e de menționat că ultima iubită a lui Mario Iorgulescu se numea tot Bianca, Bianca Taban.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre