Mark Zuckerberg a dat Facebook pe jocurile de strategie. Ce zice de fiica sa cea mare

Mark Zuckerberg a dat Facebook pe jocurile de strategie. Ce zice de fiica sa cea mare
Deși este CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg a decis să lase rețeaua de socializare și să-și îndrepte atenția către jocuri. A lăsat și un mesaj despre fiica sa cea mare.

Zuckerberg și soția sa, dr. Priscilla Chan, au împreună două fetițe: Max, în vârstă de 4 ani și August, 2 ani. Ca un tată responsabil ce este, Mark Zuckerberg a dat rețeaua de socializare pe jocurile de strategie. Fondatorul rețelei de socializare își crește cele două fiice responsabil și își dorește ca ele să se transforme în adulți sănătoși care luptă pentru ceea ce își doresc. 

Anul trecut, Zuckerberg și soția sa anunțau că le-au dezmoștenit pe cele două fiice, iar 99% din averea pe care o dețin va fi donată. „În primul rând, nu le oferim totul. Deci cred că este o piesă importantă. Au treburi”, au anunțat cei doi părinți atunci, menționând că Max are responsabilități în casă, precum spălatul vaselor și pregătirea mesei. 

Mark Zuckerberg a dat rețeaua Facebook pe jocurile de strategie cu fiica sa, Max 

Printre altele, Zuckerberg își găsește timp și pentru activități tată-fiică. Recent, miliardarul a postat pe Facebook imagini în care putea fi observat alături de fiica sa, Max, jucând un joc de strategie. Tatăl mândru și-a lăudat fiica pentru că a ieșit învingătoare la joc. „Max a câștigat primul ei joc de strategie. Un moment cu un tată mândru”, a scris Mark Zuckerberg. Postarea a atras imediat aprecierea multor utilizatori ai Facebook. 

În mai puțin de două ore, americanul a primit aproape 500.000 de likeuri și aproximativ 52.000 de comentarii. La scurt timp, Zuckerberg a revenit și a adăugat un comentariu la postarea respectivă.

Este vorba despre o altă poză în care apare jucându-se alături de fata sa. „Și mai bine: o victorie științifică”, a scris fondatorul popularei rețelei de socializare. „Civilization este un joc care te învață multe lecții de viață neprețuite”, a mai scris Mark. Pe contul de Facebook, Zuckerberg este urmărit de peste 116 milioane de internauți.

Foto: Facebook

Cea mai bântuită casă din America. O soție geloasă a comis o crimă cu sânge rece

Recomandarile noastre