Masca de ridiche – minune pentru păr

Masca de ridiche – minune pentru păr
Mulți oameni evită ridichile din cauza aromei piperate și înțepătoare. Această rădăcinoasă este însă plină de substanțe nutritive extrem de benefice, care o fac unul dintre cele mai sănătoase alimente. Când vine vorba de păr, există o mulțime de produse și remedii casnice pe care le putem utiliza.

Dar ați încercat vreodată ridichea? Aplicarea acesteia hrănește părul chiar din rădăcini. Bogata în vitamine A și C, conține și alte minerale care sunt vitale pentru robustețea părului. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți  această mască de păr din ridiche în ritualul de îngrijire a părului.

Cum se preparpă masca din ridiche

Aveți nevoie de 3 – 4 linguri de ridiche rasă, o jumătate de linguriță cu suc de lămâie, 4 – 5 picături de ulei de măsline. Într-un castron puneți sucul obținut din ridichea rasă. Adăugați în ea suc de lămâie și ulei de măsline. Amestecați bine. Frecați ușor această soluție pe tot scalpul. Acoperiți-vă capul cu un prosop și lăsați să acționeze 1 oră. Clătiți apoi bine părul cu apă călduță. Dimineața următoare spălați părul folosind șampon.

Beneficiile măștii de ridiche

Problema cu care se confruntă fiecare femeie la un moment dat este căderea părului. Poluarea din aer și apă au impact asupra calității și sănătății părului în cel mai rău mod posibil. Deși nu putem schimba cu adevărat starea apei și a aerului, cel puțin putem folosi antioxidanții din ridiche, deoarece aceștia distrug radicalii liberi care provoacă daune.

Și pentru a scăpa de mătreață este recomandată aplicarea unei măști de păr de ridiche de casă. Acest remediu nu numai că vă va permite să luptați împotriva mătreței, dar vă va face părul mai moale, mai strălucitor și mai sănătos în timp.

Sursa foto: Pixabay

Madonna face dezvăluiri șocante din viața ei. Filmul ei biografic îl va bate la încasări pe a lui Freddie Mercury?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp