Mașinile îi poartă ghinion lui Dan Negru. Ce a pățit simpaticul prezentator

Mașinile îi poartă ghinion lui Dan Negru. Ce a pățit simpaticul prezentator
Să fie oare mașinile de lux ale prezentatorului Dan Negru o pacoste? Doar el poate ști, însă un lucru e cert: acestea i-au adus mereu mari probleme.

A avut de-a lungul timpului multe mașini luxoase, care i-au creat nenumărate belele lui Dan Negru. Care au fost surprizele neplăcute ale prezentatorului.

Mașinile îi poartă ghinion lui Dan Negru. Ce a pățit simpaticul prezentator

Anul acesta, în timpul Săptămânii Mari, mașina i-a adus lui Dan Negru mari încurcături. Pentru că n-a mai pornit, acesta a rămas cu ea în drum. ”Paștele m-a prins pieton căci mi s-a stricat ceva la mașină. Am rămas blocat cu ea la Orăștie, mi-au urcat-o pe platformă. Eram cu tot familionul după mine. Am închiriat o mașină (…) cam 40 de lei pe zi am plătit. Am dus-o în service, nu știu cât va costa, se pare că e ceva serios”, a declarat Dan Negru pentru Playtech.ro.

Remorcat până la prima benzinărie

Dar ghinionul s-a ținut scai de Dan Negru și când a fost la Paris. ”(…) mii de fani ovaționau echipa de fotbal a Franței, devenită campioană mondială. Pe stradă era o nebunie, milioane de oameni, iar eu rămăsesem blocat cu mașina”, a mai spus Dan Negru.

În plus, acesta și-a amintit amuzat cum a rămas în pană cu ani în urmă, pe ruta București-Timișoara și a trebuit să fie remorcat.

“Uitasem să fac plinul. Era seară, nimeni nu oprea ca să mă ajute, mi-am sunat prietenii, nu găseam soluții. Într-un final, când deja îmi pierdusem speranța, un nene m-a remorcat până la Râmnicu-Vâlcea, la prima benzinărie”, a declarat emblema Antenei 1.

Revelion cu peripeții

O pagubă mare a avut-o însă când a prezentat un Revelion la Romexpo. Atunci, Dan a rămas pur și simplu fără cuvinte când a văzut că artificiile de la trecerea dintre ani i-au distrus automobilul. „A fost pagubă mare, ce am luat pe prezentare am dat pe reparații”, s-a amuzat Negru.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre