Mașinile îi poartă ghinion lui Dan Negru. Ce a pățit simpaticul prezentator

Mașinile îi poartă ghinion lui Dan Negru. Ce a pățit simpaticul prezentator
Să fie oare mașinile de lux ale prezentatorului Dan Negru o pacoste? Doar el poate ști, însă un lucru e cert: acestea i-au adus mereu mari probleme.

A avut de-a lungul timpului multe mașini luxoase, care i-au creat nenumărate belele lui Dan Negru. Care au fost surprizele neplăcute ale prezentatorului.

Mașinile îi poartă ghinion lui Dan Negru. Ce a pățit simpaticul prezentator

Anul acesta, în timpul Săptămânii Mari, mașina i-a adus lui Dan Negru mari încurcături. Pentru că n-a mai pornit, acesta a rămas cu ea în drum. ”Paștele m-a prins pieton căci mi s-a stricat ceva la mașină. Am rămas blocat cu ea la Orăștie, mi-au urcat-o pe platformă. Eram cu tot familionul după mine. Am închiriat o mașină (…) cam 40 de lei pe zi am plătit. Am dus-o în service, nu știu cât va costa, se pare că e ceva serios”, a declarat Dan Negru pentru Playtech.ro.

Remorcat până la prima benzinărie

Dar ghinionul s-a ținut scai de Dan Negru și când a fost la Paris. ”(…) mii de fani ovaționau echipa de fotbal a Franței, devenită campioană mondială. Pe stradă era o nebunie, milioane de oameni, iar eu rămăsesem blocat cu mașina”, a mai spus Dan Negru.

În plus, acesta și-a amintit amuzat cum a rămas în pană cu ani în urmă, pe ruta București-Timișoara și a trebuit să fie remorcat.

“Uitasem să fac plinul. Era seară, nimeni nu oprea ca să mă ajute, mi-am sunat prietenii, nu găseam soluții. Într-un final, când deja îmi pierdusem speranța, un nene m-a remorcat până la Râmnicu-Vâlcea, la prima benzinărie”, a declarat emblema Antenei 1.

Revelion cu peripeții

O pagubă mare a avut-o însă când a prezentat un Revelion la Romexpo. Atunci, Dan a rămas pur și simplu fără cuvinte când a văzut că artificiile de la trecerea dintre ani i-au distrus automobilul. „A fost pagubă mare, ce am luat pe prezentare am dat pe reparații”, s-a amuzat Negru.