Măști cu steagul secuiesc într-un hipermarket din Covasna

Măști cu steagul secuiesc într-un hipermarket din Covasna
Românii se confruntă cu pandemia cu virusul ucigaș, dar în Covasna angajații unui hipermarket se protejează cu steagul secuiesc. Jurnalistul Dan Tănasă a publicat poza, ca să nu fie nici un dubiu.

Cea mai cunoscută voce a românilor din Harghita și Covasna, jurnalistul și activistul pe teme naționale Dan Tănasă (38 de ani) a publicat o fotografie cu o angajată la Kaufland Târgu Secuiesc care poartă mască de protecție cu steagul secuiesc.

Măști cu steagul secuiesc într-un hipermarket din Covasna

Jurnalistul Dan Tănasă, o voce importantă a românilor din Harghita și Covasna, a publicat o fotografie cu o casieră din hipermaret-ul Kaufland Târgu Secuiesc, cu o mască reprezentând steagul secuiesc.

”Kaufland România se remarcă din nou în promovarea șovinismului maghiar. De această dată angajații Kaufland Târgu Secuiesc poartă măști cu steagul secuiesc, un simbol separatist ce simbolizează lupta pentru separatism pe criterii etnice și lupta pentru ruperea Transilvaniei de România. Kaufland România a dezvoltat o adevărată politică de promovare a șovinismului maghiar prin care este batjocorită demnitatea românilor.”, a scris pe blogul său, activistul și jurnalistul Dan Tănasă.

Deși informația a fost făcută publică și de către site-urile de presă, Kaufland România nu a emis niciun comunicat cu privire la această stare de fapt.


El este medicul-erou de la Piatra Neamț. Acasă îl așteaptă soția și doi copii