Maurice Munteanu a dat cărțile pe față. A făcut mărturisirea așteptată de toată lumea, legată de viața intimă

Maurice Munteanu a dat cărțile pe față. A făcut mărturisirea așteptată de toată lumea, legată de viața intimă
Invitat în emisiunea online „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu, fostă concurentă la „Bravo, ai stil!”, Maurice Munteanu a făcut declarații șocante.

Jurat în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, Maurice Munteanu a dat tot din casă.

Maurice Munteanu a dat cărțile pe față. A făcut mărturisirea așteptată de toată lumea, legată de viața intimă

Cu puțin timp în urmă, Maurice Munteanu a răspuns invitației Oanei Radu și a participat în emisiunea acesteia, „Detectorul de minciuni”. Juratul de la „Bravo, ai stil!”, a răspuns cu sinceritate la toate întrebările blondei și i-a șocat pe toți. Surprinzător a fost când Oana Radu a adus-o în discuție pe Iulia Albu.

Când i-a fost adresată întrebarea „Îți place de Iulia Albu?”, Maurice a răspuns cât se poate de sincer: „Nu! Eu nu judec oamenii, această întrebare nu trebuie interpretată, trebuie luată ca atare”.

„Asta nu e o chestie de ascuns”

Pe de altă parte, Maurice a recunoscut că a apelat la servicii intime pentru diferite sume de bani. „Nu mi s-au oferit, dar am dat eu. (n.r. – bani) Da, da. Evident. Foarte mulți oameni dintre cei pe care îi cunosc fac asta, dar nu recunosc. Mi se pare o chestie super igienică. Asta nu e o chestie de ascuns”, a mai spus juratul.

„Încrederea într-un partener e foarte importantă și cred că de la asta ar trebui să plece”

În altă ordine de idei, acesta crede că este o persoană dificilă, pentru că cere mult de la partenerul de viață.

„Trebuie să definim asta cu dificil. Nu cred că sunt foarte dificil, sau, mă rog, unii ar considera asta. Dacă a cere foarte mult pentru că și oferi foarte mult înseamnă că ești dificil, da, sunt dificil.

Da (n.r. este gelos). Nu știu dacă gelozia e neapărat o dovadă de iubire, pentru că și asta e discutabil. De multe ori ni se întâmplă să dezvoltăm un ego nepermis de mare, pentru că la asta cu ego-ul trebuie să lucrăm în permanență, atunci da, riscăm să devenim peste măsură de geloși.

Încrederea într-un partener e foarte importantă și cred că de la asta ar trebui să plece. O relație ar trebui să aibă în primul rând la bază o formă de parteneriat. Fără asta nu se poate face nimic. O relație care se bazează doar pe o pasiune din asta dementă, care se poate stinge foarte ușor, nu se transformă într-o relație”, a mai spus acesta.

Sursă foto: instagram