Megan Fox și Machine Gun Kelly încearcă să salveze relația. La ce metodă au recurs

Megan Fox și Machine Gun Kelly încearcă să salveze relația. La ce metodă au recurs
Zvonurile despre despărțirea celor doi au fost tot mai dese în ultima perioadă. Megan Fox și Machine Gun Kelly formează unul din cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood, însă relația scârțâie rău, în ciuda faptului că ei s-au logodit acum un an.

Cei doi „vorbesc cu un terapeut de cuplu în fiecare zi prin Zoom”, a declarat o sursă bine informată  pentru Page Six. „Megan simte că trebuie să dea o șansă terapiei înainte de a lua orice decizie permanentă”, mai spune sursa. Se pare că problemele s-au acutizat după logodnă, și cei doi, real, au ajuns în pragul separării.

Informația oferită de sursă se confirmă, pentru că Fox, 36 de ani, și Kelly, 32 de ani, care s-au logodit în ianuarie 2022, au fost fotografiați ieșind dintr-o clădire de birouri care găzduiește diverși consilieri de cuplu. Pentru că e imposibil să se ascundă de paparazzi, cei doi au decis să urmeze terapia online.

Meghan Fox l-a prins pe logodnicul ei vorbind cu altă femeie

O altă sursă susține că Fox și Kelly sunt ca și despărțiți, însă tânăra vedetă ar vrea să mai dea o șansă relației și să o salveze. Totodată, conștient că le e mai bine împreună, și artistul „vrea cu adevărat să se împace”. Toate problemele au apărut după o presupusă aventură a muzicianului. Meghan Fox ar fi găsit mesaje compromițătoare în telefonul acestuia, către altă femeie. Acestea au determinat-o să creadă că logodnicul ei e cu adevărat implicat în noua aventură.

Fox a încercat să păstreze aparențele și răspuns pe Instagram: „Nu a existat niciun fel de interferență a unei terțe părți în această relație. Asta include, dar nu se limitează la… oameni reali, DM-uri, roboți AI sau demoni succubus”.  Apoi, vedeta a șetrs rapid un mesaj pe care l-a postat pe aceeași rețea de socializare, scrie presa de peste ocean, și în care scria, enigmatic: „You can taste the dishonesty/it’s all over your breath”, care sunt versuri din melodia lui Beyoncé, Pray You Catch Me.

O altă sursă a declarat pentru People că „Megan este încă supărată, dar nu renunță la relația lor. Și el simte la fel. Primesc ajutor profesional pentru că vor ca lucrurile să se rezolve”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre