Meghan Markle, primul interviu după moartea Reginei. Ducesa de Sussex schimbă foaia

Meghan Markle, primul interviu după moartea Reginei. Ducesa de Sussex schimbă foaia
Meghan Markle s-a destăinuit despre modul în care procesează pierderea Reginei Elisabeta a II-a într-un nou interviu pentru Variety.

Până nu demult nu îi plăcea nimic la Familia Regală din care face parte, acum Meghan Markle s-a cumințit.

Meghan Markle, primul interviu după moartea Reginei. Ducesa de Sussex schimbă foaia

În primul interviu pe care l-a acordat de la decesul Reginei, Meghan a avut doar cuvinte de laudă pentru regretata suverană. Întrebată cum a fost pentru ea această perioadă de când Elisabeta a II-a a trecut la cele veșnice, Meghan a povestit despre sprijinul pe care i l-a acordat soțului său. „Sunt foarte recunoscătoare că am putut fi alături de soțul meu pentru a-l susține, mai ales în acea perioadă. E frumos să ne uităm la moștenirea pe care bunica lui a reușit să o lase pe atât de multe fronturi.

„Simt o profundă recunoștință pentru că am putut petrece timp cu ea”

Cu siguranță, în ceea ce privește conducerea feminină, ea este exemplul cel mai strălucitor a ceea ce înseamnă acest lucru. Simt o profundă recunoștință pentru că am putut petrece timp cu ea și am ajuns să o cunosc.

A fost o perioadă complicată, dar soțul meu, mereu optimist, a spus: <<Acum s-a reunit cu soțul ei>>”, a declarat Meghan.

„Întotdeauna minunată”

Se pare că Meghan Markle chiar a îndrăgit-o pe Suverană, nu de altceva dar a vorbit despre relația bună pe care a avut-o cu Regina și în timpul interviului bombă acordat lui Oprah Winfrey la începutul anului 2021. Atunci și-a amintit despre momentele petrecute cu Regina care a fost „întotdeauna minunată” în Cheshire, dar și despre cadoul pe care aceasta i l-a făcut, o pereche de „cercei frumoși cu perle și un colier asortat”.

În timpul ultimului său interviu, Meghan a declarat că momentele mari din viață, cum ar fi pierderea Reginei, „te fac să te întrebi asupra a ceea ce vrei să îți concentrezi energia”. Cât privește documentarul produs de Netflix, nici Meghan, nici Harry și nici  Netflix nu au făcut până acum vreun anunț în legătură cu acest subiect.