Melodia Deliei cu mesaj obscen e fredonată de toți copiii. Artista: „Vreau să scot albume în care să înjur”

Melodia Deliei cu mesaj obscen e fredonată de toți copiii. Artista: „Vreau să scot albume în care să înjur”
Delia e una din cele mai  aclamate artiste din România. Publicul pur și simplu o odoră, ca și cântăreață, dar și ca jurat, la pupitru.

Recent o melodie a Deliei cu mesaj obscen a ajuns să fie fredonată de toți copiii. Iar artista are un mesaj direct, pentru toată lumea. Ține la exprimarea ei artistică și o spune pe șleau:  „Vreau să scot albume în care să înjur”.

Dintotdeauna, Delia a știut ce strategii să aplice pentru a avea succes în carieră. De la ținute extravagante, la piese frumoase sau unele cu texte neobișnuite. Este evident pentru toată lumea că Delia este una dintre cele mai complete artiste de la noi. Vedeta și-a dorit și a reușit mereu să fie cu un pas înaintea colegilor de breaslă. În prezent, artista e o inspirație pentru milioane de fani. Și nu numai.

Melodia Deliei cu mesaj obscen e fredonată de toți

Evident, succesul vine la pachet cu critici. Artista a fost de multe ori criticată inclusiv din cauza pieselor pe care le cântă. Unii îi comentează textele care spun „prea multe„ sau „prea direct”. Însă, piesele ei ating cifre record în online. Artista e decisă să continue să spună tot ce are de spus pe note muzicale.

„Eu m-am jucat foarte bine cu piesele și fără cenzură. Am o piesă, în care refrenul spune asa: „Du-te, mă, baby/ Du-te, mă și ia-mă-n brațe, baby”. Clipul este făcut foarte interesant, așa. Nu a fost nevoie de cenzură că n-am zis nimic. Am apucat să zic că eu sunt un model, dar nu sunt. Mulți nu înțeleg, în continuare, că nu sunt un model de urmat. Eu vreau să lansez niște albume în care să înjur”, mărturisește  vedeta.

Recent, artista a replicat puternic la adresa celor care o critică pentru felul în care se îmbracă. „Îmbracă-te ca un om normal” – i se spune cel mai des. Dar Delia nu are de gând acest lucru. Artista insistă să facă lumea și criticii să înțeleagă faptul că ea este persoană publică, iar asta implică anumite apariții.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre