Meniu de vedetă. Maria Ciobanu nu rezistă în fața acestui preparat culinar

Meniu de vedetă. Maria Ciobanu nu rezistă în fața acestui preparat culinar
Una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară ale României, Maria Ciobanu, este pur și simplu îndrăgostită de un preparat culinar românesc.

Abia a așteptat să se reîntoarcă în România. I-a fost dor de prietenii săi dragi, dar și de un preparat culinar pe care-l adoră. Ce îi place Mariei Ciobanu.

Meniu de vedetă. Maria Ciobanu nu rezistă în fața acestui preparat culinar

La sfârșitul lunii iulie, Maria Ciobanu a revenit în România și a participat și la botezul nepoțelului Stelianei Sima, unde i-a uimit pe toți cu vocea sa remarcabilă. Ionuț Dolănescu a declarat că mama sa a fost primită cu casa curată ca lacrima și cu una dintre mâncărurile sale preferate: șoriciul. De asemenea, artistul a afirmat că, ori de câte ori se reîntoarce acasă, Maria Ciobanu locuiește la casa sa din zona complexului Carrefour Orhideea.

„Vecinii au primit-o pe mama ca pe o vecină”

„Am tăiat un purcel de la țară, special cu această ocazie, și i-am adus șoric proaspăt, una dintre mâncărurile sale preferate. Despre sarmale, ce să mai vorbim! În plus, și alți vecini s-au mobilizat și au primit-o pe mama, ca pe o regină, ce mai! Au fost clipe de neuitat revenirea mamei și reîntâlnirea cu vecinii și fanii ei de suflet!”, a mărturisit Ionuț Dolănescu, potrivit Fanatik.

Maria Ciobanu nu se va mai reîntoarce pe scenă

Totodată, Ionuț a spus că în scurt timp Maria Ciobanu se va reîntoarce în America. S-a luat această decizie pentru a evita problemele de sănătate pe care privighetoarea muzicii românești le-ar putea avea ca urmare a climei de la noi. Pe de altă parte, Ionuț a mărturisit că Maria Ciobanu nu se va mai reîntoarce pe scenă.

„Are vocea intactă și la fel de frumoasă”

“Pe de altă parte, nu cred că mama va mai reveni vreodată pe scenă. Și-a anunțat retragerea în 2017 și cam asta a fost tot. La 84 de ani are, însă, vocea intactă și la fel de frumoasă. Știu ce vă spun, fiindcă atunci când o rugăm insistent, ne mai cântă nouă, copiilor săi, sau celor mai apropiați amici”, susține fiul îndrăgitei artiste.

Sursă foto: cancan, libertatea

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre