Mesajul dureros găsit de Sakira în telefonul iubitului său, înainte de despărțire

Mesajul dureros găsit de Sakira în telefonul iubitului său, înainte de despărțire
Apar noi detalii despre despărțirea cuplului Shakira - Gerard Pique, după 12 ani de relație. Necăstoriți, aceștia sunt părinții a doi copii superbi: Milan (9 ani) şi Sasha (7 ani).

Presa spaniolă relatează că separarea celor doi s-ar datora infidelității lui Pique (35 de ani), care ar fi fost chiar urmărit în ultima perioadă de către partenera sa, cu ajutorul unui detectiv particular. Fotbalistul ar fi trădat-o pe mama copiilor săi cu o femeie de 20 e ani, cu care nu ar fi avut doar o aventură.

Conform Informalia, cealaltă femeie din viaţa lui Pique este chelneriţă într-un local cunoscut din Barcelona, iar femeia este o cunoscută a lui Puig, colegul lui Pique de la Barcelona. Iniţialele femeii din cauza căreia s-a despărțit celebrul cuplu ar fi C.C.

Mesajul care a devastat-o pe cântăreață

Pe lângă faptul că Shakira (45 de ani) a sesizat comportamentul ciudat al partenerului său în ultimul timp, la un moment dat a descoperit un mesaj pe care fotbalistul Barcelonei i l-a dat celeilalte femei: „Tu eşti prima mea doamnă”.

Tot presa spaniolă susține că acest mesaj ar fi devastat-o pe cântăreață.

Acum, fotbalistul se bucură din plin de libertate, iar în fiecare seară scoate bani mulți pentru a se distra în restaurante şi în cluburi. În cazul lui, presa susține că 2.000 de euro este o sumă ridicolă.

În urmă cu câteva zile, presa din Spania a scris că Shakira și-ar fi călcat peste orgoliu și i-ar fi cerut de două ori Pique să revină acasă, însă acesta nu a fost de acord. Fotbalistul s-a mutat de mai multe săptămâni singur.

Cuplul a anunțat despărțirea printr-un comunicat

Cântăreaţa columbiană Shakira şi fotbalistul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, au anunţat, sâmbătă, 4 iunie, că s-au despărţit. Într-un comunicat remis agenţiei EFE, cei doi au cerut să li se respecte intimitatea după această decizie

„Ne pare rău să confirmăm că ne despărţim. Pentru binele copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră, vă cerem să ne respectaţi intimitatea. Mulţumim pentru înţelegere”, se arată în comunicatul celor doi.