Metode neștiute pentru a atrage sporul financiar. Ați auzit de energia banilor?

Metode neștiute pentru a atrage sporul financiar. Ați auzit de energia banilor?
Aveți probleme cu banii și pare că nimic nu mai funcționează? Aveți la dispoziție câteva metode care vă vor fi de mare ajutor.

În ultima perioadă nu mai atrageți abundența în viața dumneavoastră? A venit momentul să luați urgent măsuri.

Metode neștiute pentru a atrage energia banilor. Cum deblocați sporul financiar

Se spune că omul nu trebuie să fie sclavul banilor, dar nici fără ei nu se poate trăi. Ce e de făcut însă atunci când aceștia nu mai sunt la fel de mulți, chiar dacă munciți? Care sunt cele mai bune soluții? Specialiștii sunt de părere că de energia banilor este legată în primul rând partea spirituală. Cu alte cuvinte, odată ce veți fi liniștiți în interiorul dumneavoastră și apropiați de Divinitate, veți avea mai mult acces la energia banilor.

Dozați banii în mod corect

De asemenea, pentru ca banii să vină lejer, fără prea mult chin, e important să știți ce să faceți cu ei și să îi dozați în mod corespunzător.

Trebuie să știți și să spuneți clar ce aveți de gând să faceți cu banii. În altă ordine de idei, nu trebuie să uitați de zeciuială. Nu e important doar să adunați, trebuie să faceți și milostenie. Doar dumneavoastră știți cine merită cu adevărat și are nevoie de ajutor.

Nu cheltuiți ultimul ban din casă

Se spune că banii atrag la rândul lor bani, așa că niciodată nu trebuie să cheltuiți tot ce aveți în casă. De asemenea, portofelul nu trebuie să rămână niciodată gol, pentru că veți atrage paguba în viața dumneavoastră. O superstiție veche spune că veți avea spor la bani dacă veți purta în portofel solzi de pește, grâu, orez sau un trifoi cu patru foi.

Sunt talismanurile care totdeauna vor atrage prosperitatea. De asemenea, puteți pune în portofel o monedă găurită sau o bancnotă pe care să o împăturiți în trei. Potrivit specialiștilor în feng shui, niciodată coșul de gunoi nu se ține la intrarea în casă, pentru că veți avea probleme de sănătate și financiare.

Sursă foto: revistasufletului