Michael Douglas, schimbat total. Fanilor nu le vine să creadă ce s-a întâmplat cu el – Imaginile momentului

Michael Douglas, schimbat total. Fanilor nu le vine să creadă ce s-a întâmplat cu el – Imaginile momentului
Are 78 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la Hollywood. E invidiat în egală măsură pentru frumoasa soție pe care o are alături, ea însăși un star de cinema.

Actorul Michael Douglas este, de o bună vreme, foarte activ pe rețelele sociale. Numai pe Instagram el are peste un milion de fani. Vedeta căsătorită cu frumoasa actriță galeză Catherine Zeta-Jones, și-a surprins fanii când a distribuit cel mai recent video pe Instagram. Actorul s-a schimbat mult, și e aproape de nerecunoscut.

Asta și pentru că și-a schimbat culoarea părului. Așa cum poate vedea oricine care se uită pe conturile sale de pe rețelele sociale, Michael Douglas și-a purtat an de zile la rând părul mai întâi grizonat și apoi de culoare argintului, nefăcând niciodată o problemă din faptul că albit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

De obicei își purta părul dat pe spate, cu o lungime aproape media, mândru de podoabă capilară. Acum însă lui Michael Douglas au venit idei noi, astfel că și-a vopsit părul, iar culoarea care a rezultat, și probabil care voia să îi amintească de tinerețea în care era aproape blond, este un dezastru. Celebrul actor apare în clipul postat cu plete de-o culoare aproape portocalie, care nu îl avantajează deloc.

Fanii lui Michael Douglas, nemulțumiți de aspectul idolului lor

Producător al celebrului film „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, Michael Douglas a dezvăluit subtil schimbarea de look. „Hei băieți, Thank God it’s Friday! Să aveți o zi bună, cu multă dragoste”, spune actorul, care are în fundal o imagine impresionantă din Paris. Pletele roșcate îi ies, parțial, de sub o șapcă. Fanii săi nu au fost încântați de schimbare. Unul i-a scris, ironic, că, cine îl vede, ar putea să creadă că e un adolescent, iar altul a spus că are un „aspect natural”.

Câțiva fani i-au spus direct că vopsirea părului île fac „să arate mai bătrân”. „Michael Douglas avea un păr minunat pentru un tip de vârsta lui și arăta frumos așa, natural”, a comentat un altul.

A scăpat de cancer și s-a împăcat cu nevasta

Fiu al unui alt actor celebru la Hollywood, Kirk Douglas, Michael Douglas a fost diagnosticat în 2010 cu cancer în gât, dar a învins boala. Diagnosticul l-a făcut să aprecieze mai mult timpul petrecut împreună cu familia. Catherine Zeta Jones și Michael Douglas s-au căsătorit în 2000, iar la scurt timp a venit pe lume și Dylan, băiatul cuplului, care acum are de 21 de ani. Sora lui, Carys, în vârstă de 18 ani, s-a născut în 2003.

În 2014, Michael şi soția sa Catherine au hotărât să stea o perioadă separaţi. Dar s-au împăcat și sunt, în continuare, o familie fericită. Cu peste patru decenii de carieră în film și teatru, pe lângă cele două premii Oscar, Michael Douglas a mai obținut 50 de premii şi alte 45 de nominalizări la distincţii de specialitate, potrivit imdb.com.

Sursa foto: Instagram