Mici trucuri care te „slăbesc” instant. Ponturi fashion pentru femeile cu forme

Mici trucuri care te „slăbesc” instant. Ponturi fashion pentru femeile cu forme
De-a lungul vremii, trupul femeilor a fost supus la tot felul de reguli și dimensiuni. În anii trecuți forma ideală era deosebit de slabă, ceea ce le-a făcut pe multe fete să se înfometeze sau să devină anorexice.

Presiunea era și mai mare pe acele reprezentante ale Evei cu forme și care nu erau de acord să se frustreze de la anumite pasiuni alimentare. Din fericire, moda ultimilor ani aduce pe scena inclusiv în prezentările celor mai mari case de modă modele cu forme rubensiene care după rigorile de acum câțiva ani ar putea fi lejer catalogate drept supraponderale femeile mai grăsuțe au știut însă de-a lungul istoriei cum să arate șic.

Au știut cum să se îmbrace și cum să se accesorizeze la ținutele lor astfel încât să fie niște apariții elegante, armonioase și extrem de atractive. Iată cele mai interesante ponturi care vin exact de la acestea. Nu este deloc greu ca și atunci când ai niște kilograme în plus, chiar 10 sau 20, să arăți impecabil.

Trucuri de fashion cu hainele din garderobă purtate altfel

Cel mai inedit mod de a purta un body e cel în care se îmbracă exact cu susul în jos, rezultatul fiind un top asimetric foarte interesant. Un alt pont, pentru femeile corpolente e decuparea unui sutien cu balene metalice, de exemplu de dantelă, pentru a fi purtat ca un accesoriu deasupra unei cămăși, de exemplu, de aceeași culoare.  De asemenea, din simple răsuciri, o bustieră banală se poate transforma într-una foarte sexy sau chiar într-un top asimetric.

Foarte simplu, puteți transforma o pereche de pantaloni scurți, într-un top cu spatele gol. Trucul e foarte util mai ales dacă sunteți la mare și rămâneți fără haine curate.

Accesoriile de birotică sunt și ele foarte utile „la casa omului” atunci când kilogramele în plus s-au adunat. Benzile elastice pot încreți bluze și fuste, pentru a le scoate din banalitate.  Asta, în timp ce agrafele de birou sunt extrem de utile pentru a prelungi banda sutienului preferat care nu vă mai cuprinde. Și inelul de chei e util, el poate susține foarte bine fermoarul.

Pentru a descoperi mai multe trucuri, urmăriți cu atenție video-ul următor:

Sursa: Facebook