Micuța Josephine i-a surprins pe Gina și Smiley. Mama duce tot greul

Micuța Josephine i-a surprins pe Gina și Smiley. Mama duce tot greul
E minunat să fii mămică, însă nu ai o viață deloc ușoară. Gina Pistol știe cel mai bine asta.

De când a devenit mămică, micuța Josephine este universul ei. Dar Gina Pistol e mai obosită ca niciodată.

Micuța Josephine i-a surprins pe Gina și Smiley. Mama duce tot greul

Josephine crește văzând cu ochii și a început să facă primii pași la aproape un an, spre bucuria Ginei Pistol și a lui Smiley. Prezentatoarea nu a putut să reziste și a făcut un film pe care l-a postat pe rețelele de socializare. Momentul este unic în viața unei mame și nu avea cum să nu se laude cu cel mai minunat copil. Mai contează pentru cineva că mămica a rămas înțepenită de coloană?

„Pasi mari pentru un om încă…micuț. Asta facem în fiecare zi. Dar este atât de încântată că “merge” încât nu-i pot lua această bucurie chiar dacă am ramas aplecată de spate.”, au fost cuvintele Ginei Pistol, fermecată de fiica sa.

Și Smiley a avut un moment prețios cu fiica lui

Smiley e un tătic fericit. Acum se minunează și el de câtă voință are micuța lui de a se ridica și a merge singură. Abia pe 9 martie împlinește Josephine un an, vârstă de la care spun pediatrii că un copil începe să meargă.

Ca mai toți tăticii, Smiley se bucură și de câteva momente la care nu toți au acces. De exemplu, nu uită momentul în care fiica lui l-a văzut probabil pentru prima oară, la televizor.

Micuța, pusă pe burtică, a ridicat capul mirată la imaginea cu tatăl ei pe scenă. Un moment dulce care acum a rămas imortalizat și care îi va aminti artistului, peste ani, cât de frumos a fost începutul vieții de familie. Acum, privitul la tati de la televizor a devenit unul obișnuit, iar Josephine îl ia lângă ea și pe motanul familiei, deocamdată primul și cel mai bun prieten al ei.

Sursă foto: instagram