Mihaela Bilic l-a trecut pe dieta scandinavă pe Daniel Buzdugan. A slăbit enorm

Mihaela Bilic l-a trecut pe dieta scandinavă pe Daniel Buzdugan. A slăbit enorm
Daniel Buzdugan a slăbit 3 kilograme în două săptămâni. Asta s-a întâmplat după ce a ajuns pe mâna Mihaelei Bilic.

Despre colegul său de emisiune, Mihai Morar, știe toată lumea că e sportiv pasionat. Face ture de alergare și are grijă de modul în care arată. Daniel Buzdugan e o fire energică, dar în ultima vreme a cam pus „colăcei”. În plus, așa cum a mărturisit într-un interviu recent, fetele din familie, Monica și Maria, ele gătesc împreună. Evident că el savurează rezultatele.

Dieta scandinavă i-a salvat silueta lui Daniel Buzdugan

În ultima vreme însă, Daniel Buzdugan s-a subțiat la trup. Arată foarte bine și asta se vede. El a recunoscut pentru Viva! că l-au convins „specialiștii, doamnele doctor Mihaela Bilic și Dana Miricioiu”.

„Eu de obicei sunt sceptic la lucurile care se promovează pe social media, dar vorbind cele două doamne doctor care mi-au adus argumente solide, plus niste ani buni de studii în spate, m-au convins și am fost surprins de rezultatele rapide pe care le-am obținut.

Este vorba despre dieta Nupo, o dietă scandinavă, originară din Danemarca, foarte bună pentru cei care nu au timp, așa ca mine, care mănâncă noaptea și care au program foarte dificil, plecați de dimineața până seara. Este o dietă simplu de ținut, versatilă și sigură, slabă în calorii, dar cu toate vitaminele, mineralele și nutrienții esențiali pentru organism, iar atunci când ai la îndemână o astfel de soluție care îți și oferă rezultate rapide, îți da un pic de gândit și te responsabilizează.

Te gândești că ar fi bine să mănânci mai sănătos, să faci un pic de mișcare. În două săptămâni am avut reușit să scap de 3 kilograme. Pentru mine a fost startul care mi-a dat încredere!”, a mărturisit Daniel Buzdugan. Acesta spune că, după ce a văzut rezultatele dietei scandinave, a început să fie mai conștient să mai atent la ceea ce  mănâncă.

Cum arată o zi din viața lui Daniel Buzudgan

Nu e ușor să fii prezentatorul unui matinal radio. Dacă vă întrebați cum arată o zi din viața vedetei, iată și răspunsul. „Trezit la 5:30, radio până la 10:00, după diverse întâlniri, program cu copii, școală, pregătiri, cumpărături și weekendurile sunt în general alocate evenimentelor care înseamnă un consum enorm de energie.

Ăsta este și motivul pentru care după astfel de weekenduri singurul lucru pe care mi-l doresc atunci când ajung acasă este să stau, pur și simplu să stau, să nu fac nimic, să mă deconectez total, ascultând niște muzică clasică și citind”, recunoaște Daniel Buzdugan.

Sursa foto: Instagram