Mihaela Rădulescu, dezvăluiri neștiute despre Felix Baumgartner. „Pregătește o demență absolută, sunt ușor siderată”

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri neștiute despre Felix Baumgartner. „Pregătește o demență absolută, sunt ușor siderată”
De ani buni, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste și oricât au încercat alții să-i despartă, sunt mai bine ca niciodată.

Mihaelei Rădulescu și lui Felix Baumgartner le priesc relația pe care o au. Cum i-a câștigat prezentatoarea inima?

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri neștiute despre Felix Baumgartner. „Pregătește o demență absolută, sunt ușor siderată”

Chiar dacă de-a lungul anilor despre relația lor cârcotașii au spus vrute și nevrute, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner își văd în continuare de viață. Și pentru că toți sunt curioși să afle cât mai multe lucruri despre cei doi, bruneta le-a făcut pe plac și a făcut dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Sătulă de zvonuri și bârfe, Mihaela a mărturisit că relația pe care cei doi o au uneori la distanță i-a făcut să se iubească din ce în ce mai mult.

„Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru”

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult.

Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix…el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, a povestit Mihaela.

De ce nu au vrut copii

Cei doi îndrăgostiți nu s-au gândit să devină părinți dintr-un motiv întemeiat. Cum meseria lui Felix e foarte periculoasă, Mihaela a spus că acest lucru nu se va întâmpla. Drept dovadă, anul acesta Mihaela spune că Felix lucrează la o „demență absolută”. Există și un motiv pentru care prezentatoarea nu vrea să-l aducă în România: vrea să-l ferească cât mai mult.

„În ultimele 2 săptămâni am fost la show-uri aviatice unde toaleta era în câmp și după viața asta de cazarmă”

„Am fost cu el (n.red. Felix) în elicopter când s-a dat așa peste cap, este foarte tare senzația. Ăla e jobul lui, el în fiecare zi se urcă în elicopter și face show-uri aviatice. Da, de aceea nu a dorit să aibă copii, pentru că munca pe care o face el este riscantă și s-a temut…

Am fost în turneu pe la show-uri aviatice. În ultimele 2 săptămâni am fost la show-uri aviatice unde toaleta era în câmp, și după viața asta de cazarmă, m-am trezit ca merg la castel în Londra. Așa trăiesc de când sunt cu băiatul asta. Există tot felul de figuri aviatice.

Suntem de opt ani împreună. Se fac 9 ani de când a sărit din stratosferă. El așteaptă ca cineva să bată recordul lui, el nu vrea să îsi bată propriul record. Acum iar pregătește o dementă absolută pentru la anul, ceva în stilul lui, sunt usor siderată, panicată nu mai sunt de mult, de când sunt cu el”, a spus prezentatoarea cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram