Mihai Bendeac, mărturisiri despre fratele lui copil. N-ai crede că e așa sensibil

Mihai Bendeac, mărturisiri despre fratele lui copil. N-ai crede că e așa sensibil
Mihai Bendeac a vorbit despre relația strânsă pe care acesta o are cu familia, într-un interviu acordat revistei VIVA. Între Mihai și fratele sau, Andrei este o diferență de 18 ani.

Mihai Bendeac face mărturisiri despre fratele lui copil. ,,Am o relație foarte apropiată, pentru că eu, neavând o altă familie, ca să zic așa, adică nefiind căsătorit, neavând copii, sunt foarte legat de familia mea imediată, de bază-părinții, fratele și bunicii. Și din acest motiv  avem o relație foarte apropiată, ne iubim foarte mult și ne respectăm foarte mult”, a mărturisit vedeta.

,,Să știi că diferența s-a simțit de-a lungul timpului. Adică totuși, sunt 18 ani între noi. În momentul în care el s-a născut, eu am plecat de acasă. Și atunci e ca și cum aș fi avut un copil, dar numai atunci când voiam eu. Cea mai confortabilă chestie cu putință (râde). El, de-a lungul timpului, a fost cumva afectat și de celebritatea mea. Dar de la un punct încolo personalitatea lui a devenit extrem de puternică. Și atunci treaba asta l-a făcut să își dorească să fie o individualitate”.

Mihai Bendeac, mărturisiri despre fratele lui copil

„Deși întotdeauna m-a admirat, el nu și-a dorit niciodată să fie fratele lui Bendeac. Or, mie chestia asta mi se pare extraordinară. Dincolo de asta, simt că pot să-i spun lui frate-miu niște chestii pe care nu i le-aș spune maica-mii, deși ei îi spun aproape tot”, a mai adăugat actorul pentru sursa citată.

Mihai Bendeac a dat dovadă că este într-adevăr un om cu suflet mare. De curând, Mihai împreună cu mama sa, Emilia au lansat o carte intitulată ,,Jurnalul unui Burlac: Conversații cu mama”. Încă de la început, actorul a decis că profitul care se va face în urma vânzărilor va fi donat către o cauză umanitară.

La 13 zile de la lansare, Spitalul Clinic Fundeni a primit o donație de 100.000 de euro din partea autorilor și a editurii cu care au colaborat. Banii primiți reprezintă o mână de ajutor pentru renovarea secției de nefrologie pediatrică.