Mihai Mitoșeru se roagă neîncetat pentru mama lui, internată la Spitalul de Urgență

Mihai Mitoșeru se roagă neîncetat pentru mama lui, internată la Spitalul de Urgență
Sărbătoarea sfinților Mihail și Gavriil a fost pentru Mihai Mitoșeru una la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Ce s-a întâmplat e dureros.

Mihai Mitoșeru a avut cea mai tristă zi de naștere. Ce s-a întâmplat cu simpaticul prezentator.

Mihai Mitoșeru, de la extaz la agonie. Ce veste a primit de ziua sa

Chiar de ziua de nume, pe 8 noiembrie, când sunt cinstiți sfinții Mihail și Gavriil, Mihai Mitoșeru a trăit un adevărat șoc. Mama sa a făcut un AVC. Vedeta și-a dat seama că este în neregulă, întrucât Camelia Mitoșeru nu mai răspundea la telefon. S-a dus într-un suflet la ea și a constatat că femeia nu mai putea să vorbească. De urgență, Mihai și-a dus mama la spital.

„Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Nu putea vorbi”

”S-a întâmplat ieri, chiar de ziua mea. Am vorbit cu ea pe la 6.00 seara, era bine, era veselă, am râs împreună la telefon. Apoi, am sunat-o pe la 9 seara, nu mi-a răspuns și m-am îngrijorat.

Știam că luase un medicament pentru răceală, iar acesta poate să provoace somnolență, așa că am insistat. Am mers peste ea și am găsit-o în cameră.

Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgență, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticul”, a spus Mihai Mitoșeru, în exclusivitate pentru Fanatik.

„Mă uit pe tavan și mă rog la Dumnezeu”

Prezentatorului îi este și mai greu pentru că nu poate să o viziteze, date fiind regulile impuse de pandemia de coronavirus. Există și o veste bună în toată această nenorocire. Camelia Mitoșeru începe să răspundă la tratament. Chiar dacă nu foarte bine, acum poate vorbi.

”Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea, Alina Poalelungi, că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte. Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină”, a declarat Mihai. Nu cu mult timp în urmă, Camelia Mitoșeru a suferit o operație pe creier, dar și-a revenit repede.

Sursă foto: spynews