Mihai Trăistariu, cele mai triste amintiri de la Eurovision. A vorbit și despre marele regret al vieții

Mihai Trăistariu, cele mai triste amintiri de la Eurovision. A vorbit și despre marele regret al vieții
Invitat în podcast-ul lui Ameri Nasrin, Mihai Trăistariu i-a tulburat pe fanii săi cu declarații tulburătoare.

E considerat una dintre cele mai bune voci ale României, dar nimeni nu știe prin ce momente îngrozitoare a trecut Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, cele mai triste amintiri de la Eurovision. A vorbit și despre marele regret al vieții

Mihai Trăistariu a moștenit talentul de la ea și a pierdut-o imediat după finala de la Eurovision de la Atena din 2006, unde a reprezentat România și a ocupat locul patru. „Mama a prins până în punctul Eurovision, până în 2006 când am luat finala românească, am câștigat cu Tornero.

Ea a murit a doua zi după ce eu am luat în Grecia cel mai mare punctaj din istoria României la Eurovision”, a povestit Mihai Trăistariu invitat în podcast-ul lui Ameri Nasrin. Sunt puțini cei care știu că aceasta a participat la concursul Steaua fără nume, iar Mihai are un mare regret: că nu a făcut o piesă cu ea.

„Tata a murit când aveam 17 ani”

“Suntem patru frați. Sora mea este la Iași, doctor, lector la catedra de matematică, căsătorită, un frate e în Germania, Constantin, însurat, are o firmă de construcții și Vasile Trăistariu, pictor, necăsătorit. Eu mă înțeleg bine cu toți, doar că nu ne mai întâlnim. Sunt ani buni de când nu ne-am mai văzut, doar cu Vasile din Piatra Neamț m-am mai văzut. Fiecare cu viața lui. Vasile vrea să cânte, cântă la biserică, are glas.

E moale, ca la călugări. Dar să știi că am un regret în viața asta. Mama chiar a cântat, a fost la ”Steaua fără nume”, concurs de pe vremuri. O chema Natalia Antohi pe vremea aia, nu era Trăistariu. (…) Tata a murit când aveam 17 ani, de cancer. Regretul meu e că ea cânta prin casă cu mine și nu am făcut o piesă cu ea. Și m-am tot gândit de ce n-am făcut o piesă cu ea. Dar cu fratele meu e o idee să fac o piesă”, a mărturisit cu ceva timp în urmă artistul pentru Tacataca.

Sursă foto: instagram, tacataca